Swagger Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Ai capu meu X_X ce ma doare "bostan-ul" :blink: imi scuip ficatul azi cred pofta buna :D Quote
scriciu Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 pofta buna :D Sa traiesti 1000 de ani, si sa-mi povestesti despre faptul cum mi-am scuipat ficatul :)). P.s Neata, revin intr-o jumate de ora sau 1 ora.. ma duc pana la banca nehalitii astia is turbati dupa bani :)) Ma duc sa verific ce "erori" au aparut. Quote
smokeR Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 http://www.gtavision.com/index.php?section=downloads&site=download&id=3285 Pt toti noobi care nu stiu sa caute noua versiune Quote
scriciu Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 (edited) Ce a facut tony ala ma ? si eu care il credeam baiat bun >.> Numai rebuturi.. <_< Edited August 17, 2013 by AK.Scriciu Quote
Harrison Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 (edited) Ce a facut tony ala ma ? si eu care il credeam baiat bun >.> Numai rebuturi.. <_< Cand spui rebut gandeste-te la Harrison, e/sunt cel mai mare nab. > :) Btw, ce mai fac baietii? Postez aici chiar daca nu sunt in h.a si nu mai joc sa:mp, postez aici pentru ca pot si vreau. :-< Teoretic injurati-ma in gandul vostru :-?. @@Swagger, Cate +-uri merita copchilu asta... Sugestie: Sa se bage shaormerii pe server, cred ca vor fi foarte populate si folosite. =)))) Edited August 17, 2013 by Harrison Quote
smokeR Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 (edited) nosirah iesi acasa Edited August 17, 2013 by Setho Quote
Swagger Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Cand spui rebut gandeste-te la Harrison, e/sunt cel mai mare nab. > :) Btw, ce mai fac baietii? Postez aici chiar daca nu sunt in h.a si nu mai joc sa:mp, postez aici pentru ca pot si vreau. :-< Teoretic injurati-ma in gandul vostru :-?. @@Swagger, Cate +-uri merita copchilu asta... =)))) =)))) sal nab Quote
Pitiq Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Cand spui rebut gandeste-te la Harrison, e/sunt cel mai mare nab. > :) Btw, ce mai fac baietii? Postez aici chiar daca nu sunt in h.a si nu mai joc sa:mp, postez aici pentru ca pot si vreau. :-< Teoretic injurati-ma in gandul vostru :-?. @@Swagger, Cate +-uri merita copchilu asta... =)))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
scriciu Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) Ce parere aveti de nou-l avatar? :ph34r: Dar semnatura ? (cam slaba =] ) Edited August 19, 2013 by AK.Scriciu Quote
Swagger Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) Jm3k3ra doar semnatura (oricum nu e mai smechera ca a mea), Avataru... Edited August 19, 2013 by Swagger Quote
Swagger Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) Swagger - 5 luni - Director (rank 7) Dupa 20 de saptamani in care am reusit sa-mi cladesc o cariera si un renume in Hitman Agency, aleg sa renunt la functia de lider din motive personale ce tin de viata reala. Inca nu imi vine sa cred ca au trecut asa repede 5 luni... Multumesc tuturor celor pe care i-am cunoscut de-a lungul acestor frumoase saptamani, care m-au ajutat sa continui munca lui iSmoke si sa duc mai departe "mostenirea" pe care mi-a lasat-o. Mi-a facut mare placere sa lucrez aici, sa ingrijesc aceasta factiune si sa conduc aceasta agentie. Imi pare rau de cei pe care ii dezamagesc prin plecarea mea, deoarece stiu ca ne facusem planuri marete aici. Cred ca merita sa-i amintesc pe @@iSmoke @@Harrison @ @@AWAY @@Slim CrAzY deoarece ei sunt cei pe care am reusit sa-i cunosc cel mai bine si sa legam parteneriate de succes in conducerea agentiei. Pot spune ca sunt multi altii pe care ar trebui sa-i amintesc acum, imi cer scuze daca i-am uitat. Desi nu voi mai fi aici la fel de prezent ca pana acum, voi continua sa ma asigur de bunul mers al agentiei si promit ca nu voi permite ca cineva care nu cunoaste agentia sa-si bata joc de ea in vreun fel, deoarece aceasta factiune a fost ca o casa pentru mine si multi alti prieteni. Bafta in continuare, Hitman Agency! Edited August 19, 2013 by Swagger 4 Quote
Alynush02 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) @ next warn Edited August 19, 2013 by Swagger Quote
Slim CrAzY Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) Am fost in cateva factiuni in timpul meu petrecut pe server si in HA inainte de a fi lider.Si sincer ai fost cel mai ok lider dintre toti.Mi-a placut seriozitatea de care ai dat dovada si cum ti'ai asumat raspunderea ca lider si nu numai.Ma bucur ca am reintrat in Hitman Agency in perioada in care ai fost pus in functie si ca am avut ocazia sa colaboram si sa te cunosc.Imi pare foarte rau ca trebuie sa renunti din motive personale,cum ti'am mai spus as fi preferat sa o faci de plictiseala.Sper ca toate probleme tale sa se rezolve si sa fi bine. Si da! Intradevar ti'ai cladit o cariera si un renume in Hitman Agency! Pace! Edited August 19, 2013 by Slim CrAzY Quote
scriciu Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Nu am apucat sa te cunosc asa de bine, dar in cele 3 saptamani de cand sunt in agentie pot sa spun cu mana pe inima ca au fost cele mai bune de cand joc pe acest server. Devotamentul tau pentru aceasta factiune a fost de nedescris, nu am cuvinte de indignare pentru tine, toata lauda din lume pentru ce ai facut aicea. Cum a spus si Slim imi pare rau ca renunti din motive personale, sper sa se rezolve cu bine toate, din punctul meu de vedere ai fost cel mai bun lider din cati am intalnit, doar Mr.jaks cred ca se poate apropia de performanta ta. Numai bine respect. Hitman Agency iti va fii mereu alaturi. Quote
ciprian19 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Imi pare rau @@Swagger ca lasi aceasta functie pentru ca am aplicat si eu azi in H.A deoarece doream foarte mult sa te cunosc personal pentru ca am auzit numai cuvinte de lauda asupra ta si sper ca urmtorul lider care va conduce Hitman Agency sa aud aceleasi cuvinte de lauda care le-am auzit pentru tine. Succes in ceea ce vei face in continuare si respect la munca depusa de tine pana acum in H.A! :* Quote
FlAvIuSs Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 (edited) Imi cer scuze ca postez aici. @@Swagger, imi pare rau ca lasi liderul, ai fost un lider excelent, ai avut numa-i sub-lideri buni ( @, @@Slim CrAzY , @@AWAY, @@sTix), . cred ca Tibi o sa faca o alegere buna,cu noul lider. Bafta in contiunuare, Hitman Agency The Best Faction! Edited August 20, 2013 by AK.SeNzoR Quote
AdmiraL Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 @@Swagger mie cine mai imi zice veteranu :( ? Ai grija de tine si scapa de probleme ! Quote
Rafael Medelean Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Pfai nasol frate ca te lasi...chiar ai fost un lider bun..Sper sa iti rezolvi problemele cat mai repede! Ce sa zic..bafta multa in continuare si numa bine! Sper sa imi rezolv si eu problemele la net ca sa pot intra in joc:-s. Quote
Recommended Posts