Jump to content

Hitman Agency - Discutii generale / Agents Discussions

Recommended Posts

Posted

Ce faceti?Eu acum m-am trezit,nu sunt acasa,cand ajung acasa ma apuc de contracte.Totusi voi va laudati,dar eu am facut contractul de 1,7kk pe Next :D.

Posted

3MhpuMC.png

Sugestie pentru Hitman Agency

@Slim CrAzY,

# 1 Metoda 

Dupa cum stiti toti avem o problema, sedinta ... SlimCrAzY, nu vreau sa fiu rautacios, sau sa " ma dau mare ", nu vreau sa crezi ca sunt un om de nimica, dar observam toti ca suntem sub 10 membrii la sedinta, recunosc ca nici eu nu am venit. Propun sa facem asa :

- Sedinta sa fie intro-o zi inafara de Duminica.

- Sedinta sa fie in jurului ore 20 - 20:30.

- Ar fii bine daca sedinta ar fii de la 20 la 20:30 si un antrenament de la 20:30 - 21:00, eu zic ca toti putem fii on la acea ora.

- Propun ca daca faci invoire la sedinta sa iei rank up (daca e cazul) si sa poti face o invoire la sedinta odata la 2 sau 3 saptamani.

- Eu zic ca ar fii mai bine asa deoarece toata lumea ar fii multumota si ar putea lua rank si s-ar desfasura si un antrenament frumos.

- Nu eu decid asta, SlimCrAzY , tu decizi, tu esti liderul si tu stii mai bine.

- Nu vreau sa par nesimtit facand avest post.

- Eu as zice ca daca Slim ar fii de accord, doar la o alta zii sau la o alta ora sa stabilim toti intr-un mod mai bun, sa faca SlimCrAzY un topic POLL si sa votam!

ATENTIE! Daca voi credeti ca este o idee buna lasati un  comment_new.png Quote ca sa stim cata lume este de acord.

Repet: Nu fac asta sa fiu "mesimtit", este o sugestie care cred ca ar fii mai buna si ar face sa fim 25+ membrii la sedinte si antrenamente.

Ar fii bine daca am stii o data si o ora fixa mereu la sedinta.

# 2 Metoda

Va dau un alt exemplu, sa nu mai facem sedinte, adica sa va explic:

Cand eram in FBI in vacanta de vara aveam sedinte, iar Rexxo, cand a inceput scoala, a stability asa:

- Sa nu mai avem sedinte, sedintele sa se faca doar la 3-4 saptamani daca chiar avea ceva sa ne spuna foarte important, in rest noi doar puneam raportul si cand ne vedea on primeam rank up. Era un lucru foarte bun deoarece nu oricine avea timp de asa ceva.

Cred ca daca am face acest lucru la Hitman Agency sr fii super.

Desigur, asta e decizia lui SlimCrAzY.

Va rog sa cititi tot ce am scris chiar daca e mai lung. :)

Daca esti de accord lasa un Quote.

@@Slim CrAzY, @, @@optical, @, @, @@azeSan, @@Crazzy_Pig, @@Devil., @@Rafa., @, @, @@Laurr., etc.

Posted

@@azeSan, lasa un Quote daca este de accord sa facem sedinta doar cand e ceva important si in rest sa postam raport si sa luam rank

SAU

Sa facem sedinte pe la ora 20, 20:30 pentru ca MUULTA lume nu vine la 18:00.

Nu vreau sa fiu nesimtit, iar daca intervine ceva e mai bine sa faca SlimCrAzY un topic POOL unde sa votam!