Jump to content

Hitman Agency - Discutii generale / Agents Discussions

Recommended Posts

Posted

3MhpuMC.png

Sugestie pentru Hitman Agency

@Slim CrAzY,

# 1 Metoda 

Dupa cum stiti toti avem o problema, sedinta ... SlimCrAzY, nu vreau sa fiu rautacios, sau sa " ma dau mare ", nu vreau sa crezi ca sunt un om de nimica, dar observam toti ca suntem sub 10 membrii la sedinta, recunosc ca nici eu nu am venit. Propun sa facem asa :

- Sedinta sa fie intro-o zi inafara de Duminica.

- Sedinta sa fie in jurului ore 20 - 20:30.

- Ar fii bine daca sedinta ar fii de la 20 la 20:30 si un antrenament de la 20:30 - 21:00, eu zic ca toti putem fii on la acea ora.

- Propun ca daca faci invoire la sedinta sa iei rank up (daca e cazul) si sa poti face o invoire la sedinta odata la 2 sau 3 saptamani.

- Eu zic ca ar fii mai bine asa deoarece toata lumea ar fii multumota si ar putea lua rank si s-ar desfasura si un antrenament frumos.

- Nu eu decid asta, SlimCrAzY , tu decizi, tu esti liderul si tu stii mai bine.

- Nu vreau sa par nesimtit facand avest post.

- Eu as zice ca daca Slim ar fii de accord, doar la o alta zii sau la o alta ora sa stabilim toti intr-un mod mai bun, sa faca SlimCrAzY un topic POLL si sa votam!

ATENTIE! Daca voi credeti ca este o idee buna lasati un  comment_new.png Quote ca sa stim cata lume este de acord.

Repet: Nu fac asta sa fiu "mesimtit", este o sugestie care cred ca ar fii mai buna si ar face sa fim 25+ membrii la sedinte si antrenamente.

Ar fii bine daca am stii o data si o ora fixa mereu la sedinta.

# 2 Metoda

Va dau un alt exemplu, sa nu mai facem sedinte, adica sa va explic:

Cand eram in FBI in vacanta de vara aveam sedinte, iar Rexxo, cand a inceput scoala, a stability asa:

- Sa nu mai avem sedinte, sedintele sa se faca doar la 3-4 saptamani daca chiar avea ceva sa ne spuna foarte important, in rest noi doar puneam raportul si cand ne vedea on primeam rank up. Era un lucru foarte bun deoarece nu oricine avea timp de asa ceva.

Cred ca daca am face acest lucru la Hitman Agency sr fii super.

Desigur, asta e decizia lui SlimCrAzY.

Va rog sa cititi tot ce am scris chiar daca e mai lung. :)

Daca esti de accord lasa un Quote.

@@Slim CrAzY, @, @@optical, @, @, @@azeSan, @@Crazzy_Pig, @@Devil., @@Rafa., @, @, @@Laurr., etc.

Sapilif ca sa fim intelesi de la inceput,factiunea Hitman Agency isi desfasoara activitatea in modul acesta de minim 6 luni de cand am intrat eu prima oara ca membru.Si sunt al 3'lea lider de atunci,cu acelasi program.Nu am facut schimbari majore.

Cum s-a putut pana acum eu spun ca se poate si de aici inainte.Pana acum a fost sedinta duminica si a fost ok,mai putin acum 2 saptamani.Saptamana asta a fost luni,iar am vazut oameni lipsa.

Eu cred ca este lipsa de respect la mijloc,nu de timp.Mi-e greu sa cred ca 15-20 nu pot ajunge la sedinta care dureaza jumatate de ora 2 saptamani la rand nici luni nici duminica.

Mi se pare o mare aberatie sa faci sedinta odata la nu stiu cate saptamani.Sedinta saptamanala trebuie sa aiba loc saptamanal.Deoarece saptamanal recrutez,vin playeri noi,se intampla diferite situatii atat cu acestia cat si cu cei vechi si trebuiesc lamurite.Nu sa va caut in fiecare zi cand intra fiecare ca sa va dau rank up,salarii,sa va spun ce ati gresit,ce trebuie sa imbunatatiti la voi.

Asa cum eu ca lider,respectiv coliderul isi face treaba saptamanal corectandu-va rapoartele care apropo dureaza destul demult,va calculez rank-up plus altele lucruri care trebuiesc la sfarsit de saptamana.Asa cred ca puteti si voi sa ajungeti macar la o sedinta din doua,macar odata la 2 saptamani.

Si eu am 23 de ani si am viata personala,am responsabilitati,etc.Dar imi fac timp si pentru factiune.Eu va respect pe voi si cer sa fiu respectat.Nu cred ca vreti sa devin mai sever.

Iar chestia cu FBI nu ma intereseaza,aici nu e FBI,e Hitman Agency.

Daca cineva are ceva de adaugat astept,sunt deschis la idei noi dar nu aberatii ci idei sustinute si de restul.

Posted

@@Slim CrAzY, ok, am facut doar o sugestie, inteleg, eu te respect, nu am vrut sa zic ceva rau, sper ca nu te-am suparat sau enervate, putem sa zicem ca e caz inchis, tu stii mai bine si da, am putea sa ne facem timp, intradevar.

Posted

@@Slim CrAzY, ok, am facut doar o sugestie, inteleg, eu te respect, nu am vrut sa zic ceva rau, sper ca nu te-am suparat sau enervate, putem sa zicem ca e caz inchis, tu stii mai bine si da, am putea sa ne facem timp, intradevar.

Nu m-am suparat.Sunt liderul vostru si e normal sa aud destule.Dar sincer,ai 11 zile in factiune,aproape 24 de ore de cand nu ai mai intrat in game si nu ai avut un raport deloc stralucit.Dar vrei schimbari deja,schimbari pe care esti singurul care le vrea in 2 luni si ceva de cand conduc factiunea.

Posted

Nu m-am suparat.Sunt liderul vostru si e normal sa aud destule.Dar sincer,ai 11 zile in factiune,aproape 24 de ore de cand nu ai mai intrat in game si nu ai avut un raport deloc stralucit.Dar vrei schimbari deja,schimbari pe care esti singurul care le vrea in 2 luni si ceva de cand conduc factiunea.

Inteleg, si stiu ca raportul meu nu a fost un raport bun, ci slab, eu am crezut ca voi lua FW, si daca acum voi luar rank 1 sau alte chestii eu nu ma supar, si cum ai zis tu, am 11 zile, in factiune, nu pot sa dau cu parerea tocmai acum ...

Posted

Inteleg, si stiu ca raportul meu nu a fost un raport bun, ci slab, eu am crezut ca voi lua FW, si daca acum voi luar rank 1 sau alte chestii eu nu ma supar, si cum ai zis tu, am 11 zile, in factiune, nu pot sa dau cu parerea tocmai acum ...

Nu ai pentru ce sa iei rank 1,nu se da rank down aiurea.Si nu am pretentii de la voi sa fiti perfecti in prima saptamana.Si iti poti da cu parerea,nu a zis nimeni asta.Doar ca in cazul de fata ati fost vizati toti.Nu am cerut socoteala la fiecare in parte de ce a lipsit.Unii chiar poate nu au putut ajunge din motive personale altii poate nu au avut chef.Tocmai de aceea am bagat regula respectiva pana se schimba situatia.

Posted

3MhpuMC.png

Sugestie pentru Hitman Agency

@Slim CrAzY,

# 1 Metoda 

Dupa cum stiti toti avem o problema, sedinta ... SlimCrAzY, nu vreau sa fiu rautacios, sau sa " ma dau mare ", nu vreau sa crezi ca sunt un om de nimica, dar observam toti ca suntem sub 10 membrii la sedinta, recunosc ca nici eu nu am venit. Propun sa facem asa :

- Sedinta sa fie intro-o zi inafara de Duminica.

- Sedinta sa fie in jurului ore 20 - 20:30.

- Ar fii bine daca sedinta ar fii de la 20 la 20:30 si un antrenament de la 20:30 - 21:00, eu zic ca toti putem fii on la acea ora.

- Propun ca daca faci invoire la sedinta sa iei rank up (daca e cazul) si sa poti face o invoire la sedinta odata la 2 sau 3 saptamani.

- Eu zic ca ar fii mai bine asa deoarece toata lumea ar fii multumota si ar putea lua rank si s-ar desfasura si un antrenament frumos.

- Nu eu decid asta, SlimCrAzY , tu decizi, tu esti liderul si tu stii mai bine.

- Nu vreau sa par nesimtit facand avest post.

- Eu as zice ca daca Slim ar fii de accord, doar la o alta zii sau la o alta ora sa stabilim toti intr-un mod mai bun, sa faca SlimCrAzY un topic POLL si sa votam!

ATENTIE! Daca voi credeti ca este o idee buna lasati un  comment_new.png Quote ca sa stim cata lume este de acord.

Repet: Nu fac asta sa fiu "mesimtit", este o sugestie care cred ca ar fii mai buna si ar face sa fim 25+ membrii la sedinte si antrenamente.

Ar fii bine daca am stii o data si o ora fixa mereu la sedinta.

# 2 Metoda

Va dau un alt exemplu, sa nu mai facem sedinte, adica sa va explic:

Cand eram in FBI in vacanta de vara aveam sedinte, iar Rexxo, cand a inceput scoala, a stability asa:

- Sa nu mai avem sedinte, sedintele sa se faca doar la 3-4 saptamani daca chiar avea ceva sa ne spuna foarte important, in rest noi doar puneam raportul si cand ne vedea on primeam rank up. Era un lucru foarte bun deoarece nu oricine avea timp de asa ceva.

Cred ca daca am face acest lucru la Hitman Agency sr fii super.

Desigur, asta e decizia lui SlimCrAzY.

Va rog sa cititi tot ce am scris chiar daca e mai lung. :)

Daca esti de accord lasa un Quote.

@@Slim CrAzY, @, @@optical, @, @, @@azeSan, @@Crazzy_Pig, @@Devil., @@Rafa., @, @, @@Laurr., etc.

Pentru ce ma mentionezi pe mine...nu mai fac parte din Hitman Agency.

Posted

Imnul Hitman Agency!

http://www.youtube.com/watch?v=uXotF9IzV-0

Ce folos ca am bani femei Si am de toate

Nu am somn Nu is linistit macar o noapte
Atipesc Si visez ca cineva la usa-mi bate
Niste gabori Care vor sa faca dreptate

Ma trezesc speriat Si imi sun iubita
Si imi spune ca in fata casei
E toata elita Ma implora sa ma predau
Si-ntruna plange As vrea sa ma predau
Dar am rautatea-n sange

Sa ma feresc de garda nu mai vreau
M-am saturat pe goana Sa mai stau
Mi-e greu fara prieteni si fara frati
M-am saturat de garda Si de mascati
De maine fac contractul si ma predau

Stiu ca pedeapsa multa am sa iau
Mi-e greu fara iubita Mi-e tare greu
Mai bine ma predau
Ca sa nu-i mai fac rau

Sper ca intr-o zi ai sa ma ierti
Vreau sa-ti vezi de drum
Si sa nu ma mai astepti
Te-am ranit mult Si la fel ai suferit
Dar sa stii ca te-am iubit

Sper ca cel putin 2 ani de zile
Ai sa vii sa ma vizitezi iubire
Ar fi pacat sa uiti ca te iubesc
De-acum multi ani cu poza ta imbatranesc
Sub perna am sa traiesc

M-am saturat pe goana Sa mai stau
M-am saturat de garda si de mascati
De maine fac pachetul si ma predau

Mi-e greu fara iubita mi-e tare greu
Mai bine ma predau
Ca sa nu-i mai fac rau

Mi-am dorit In viata bani masini femei si case
Dar nu mi-am dorit sa vad lucrurile frumoase
Cum este libertatea La fel este iubirea
Singuratatea-i cruda Si iti ia fericirea

Vreau in seara asta
Sa ne vedem iubire
Chiar de ma aresteaza
Sunt in brate la tine

Nimic nu mai conteaza
Tot ce imi doresc acum
Vreau sa te iau sa te sarut
Si sa-mi iau ramas bun

M-am saturat pe goana sa mai stau

Mai bine ma predau ca sa nu-i mai fac rau

MA distrez acum ca pentru ultima data
Asta seara ma imbat ca m-am saturat de garda
Hai sa ne distram cu totii la ceas de noapte
Ca astazi este ultima mea Zi de libertate

Misca,misca,misca si din buric
Misca,misca Si mai da-mi un pupic
Daca de maine tot am sa ma predau
In seara asta tot sufletul meu ti-l dau

M-am saturat pe goana sa mai stau

Mai bine ma predau ca sa nu-i mai fac rau

Imn by @SincRoN..

Va rog daca va place astept cate un comment sau +1.

@@Slim CrAzY , @@Rafa. , @@optical , @ , @@azeSan , s.a.m.d

• Upvote 2
Posted

@ What the fuck is this shit man?!

Sincer , are o voce de cocalar si are si fata aia de cocalari.

Deci nu imi place:D