Jump to content

Hitman Agency - Discutii generale / Agents Discussions

Recommended Posts

Posted

Baieti aveti grija de voi eu intru mai pe la 2-3 asa ca m-am pus de edit HQ-ul :D Nu uitati de sedinta de la ora 20:30 daca nu puteti ajunge faceti invoire. Bafta!! ;)

Posted

Am venit cu un mic video cu sper eu viitorul HQ Hitman Agency :> In ca nu este gata.. mai am de lucrat la el .

Pareri ceva?

Posted

Am venit cu un mic video cu sper eu viitorul HQ Hitman Agency :> In ca nu este gata.. mai am de lucrat la el .

Pareri ceva?

Mult mai adevarat acum. Imi place ca ai mai adaugat mobilier. 

In loc de tabla aceea din "sala de sedinte" , n-ai putea pune un LCD foarte mare? Sa se potriveasca cu acele boxe.Si pe masa aceea lunga sa fie cateva laptopuri/monitoare... doar niste idei , nu ma pricep ,deci nu stiu daca se pot realiza.

Oricum bravo !

Posted

Mult mai adevarat acum. Imi place ca ai mai adaugat mobilier. 

In loc de tabla aceea din "sala de sedinte" , n-ai putea pune un LCD foarte mare? Sa se potriveasca cu acele boxe.Si pe masa aceea lunga sa fie cateva laptopuri/monitoare... doar niste idei , nu ma pricep ,deci nu stiu daca se pot realiza.

Oricum bravo !

M-am gandit si eu la foarte multe chestii care sa se potriveasca factiunii Hitman dar din pacate nu gasesti chiar orice obiect precum laptop sau LCD mare. 

Posted

@@iSmoke Dar usile se pot schimba? Ar fi mai frumos usi ca acelea de la HQ FBI care se deschid apasand tasta F .

E mult mai specific unei agentii , decat acele usi de lemn simple. 

Posted

@@iSmoke Dar usile se pot schimba? Ar fi mai frumos usi ca acelea de la HQ FBI care se deschid apasand tasta F .

E mult mai specific unei agentii , decat acele usi de lemn simple. 

Si eu mi-am dorit usi d-alea dar mi-a spui Shad ca la HQ FBI asa era GM-ul si de asta.. ar fi ft greu sa se faca asa si la acest HQ