Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu joc pe alta comunitate , joc doar pe bugged, si multa lume mi-a cerut acest mod.

Posted (edited)

Salut, am aici un mod care sper sa va placa, daca strang 20+ voi posta link-ul de Download

Imaginihttp://imgur.com/a/hX3ea

:

Nu-i dati lu asta +1 , vi-l dau eu moca .

DOWLOAD.

Daca va uitati atenti la topicul "Modurile mele" e primul postat dupa Shad0w deci..

Edited by iMake.OuT
  • Upvote 1
Posted

Nu-i dati lu asta +1 , vi-l dau eu moca .

DOWLOAD

Uite ce ciudos esti, slabane, si asa nu ai nevoie de mod, tu ca nu sti sa ti deagle-u in mana.

Posted

Uite ce ciudos esti, slabane, si asa nu ai nevoie de mod, tu ca nu sti sa ti deagle-u in mana.

Ceri +20 pentru un mod care il gasim fara sa-ti dam tie+1 , nu comenta de mine pana nu te uiti iun oglinda , atat am avut de spus , bafta

Posted

Cersetor de +1 ,Jalnic.

Si tu esti alt anonim care isi face reputatie pe spinarea mea, check my profile and my user panel, nu stiu ce cauti in mafie, cand ai picat testele groove de atatea ori, nu erai in stare sa nimeresti pe cineva care fugea =]]]],jalnic.

Posted

OFF: Cand am dat eu testele in grove ma ? :))) ,Tu nu judeci .

Data viitoare informeaza-te mai bine si dupa vii la mine cu "reprosuri" ,Nush daca am dat vreun test ,dar daca zici tu.

Posted

Si tu esti alt anonim care isi face reputatie pe spinarea mea, check my profile and my user panel, nu stiu ce cauti in mafie, cand ai picat testele groove de atatea ori, nu erai in stare sa nimeresti pe cineva care fugea =]]]],jalnic.

Cu asta termin eu cu OFF-TOPICUL , am intrat in UCP'ul tau la faction History si HOPA MITICA , airsurfer a luat de 2 ori /uninvite unul dupa unul ceea ce dovedeste ca esti un jucator "murdar"(care foloseste hack'uri)si care este foarte arogant.

2013-09-09 20:02:00
293.pngAirSurfer was uninvited by BeedBoyy from faction Los Aztecas (rank 1) after 1 days, with FP. Reason: Arogante fata de lider/co-lider
 2013-09-04 13:46:05
293.pngAirSurfer was uninvited by Sm4rT. from faction Los Vagos (rank 1) after 3 days, with FP. Reason: Banned (damage hack)
Posted

Cu asta termin eu cu OFF-TOPICUL , am intrat in UCP'ul tau la faction History si HOPA MITICA , airsurfer a luat de 2 ori /uninvite unul dupa unul ceea ce dovedeste ca esti un jucator "murdar"(care foloseste hack'uri)si care este foarte arogant.

293.pngAirSurfer was uninvited by BeedBoyy from faction Los Aztecas (rank 1) after 1 days, with FP. Reason: Arogante fata de lider/co-lider
293.pngAirSurfer was uninvited by Sm4rT. from faction Los Vagos (rank 1) after 3 days, with FP. Reason: Banned (damage hack)

@ Zi povestea cu ban-u.

Posted (edited)

RESPECT IMAKETHERULS

Cu asta termin cu off-topic :Codat infect. (doar pentru ca ai donat nu schimba nimic)

Edited by CosmY4YoU
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp