Monzachino Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Interpret: Nicolae Guta ft. Nicu Guta. Numele melodiei: M-am nascut sa fiu valoare. Link-ul melodiei: Genul: Manele. Alte precizări?: M-am nascut sa fiu valoare.
SixPacks. Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 (edited) Adevarata melodie frate in sfarsit unu de-al meu...Ca mi se face greata de toti rockerii prin comunitate.. @ Edited September 13, 2013 by SixPacks.
Monzachino Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 @@SixPacks. :X:X:X:X:X: FORTA PANDURII
Arishem.zew Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 @@SixPacks. :X:X:X:X:X: FORTA PANDURII 2-1 :>
SixPacks. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 SixPacks. 2=)))))= coca style:)) @@luci feme style =]]] ( decat sa ascult muzica de terminati-rock- sau muzica de afemeiati inna andreea balan :)))))))) ) kill your life .. Manele 4 ever.
Monzachino Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Eu nu inteleg de ce plm tot comentati daca nu va place? Sunt liber sa ascult ce vreau. Imi plac toate genurile de muzica, inclusiv populara. Nu este treaba voastra ce ascult eu, v-am pus eu sau v-am dat cu ceva in cap?! Sal.
xSAFe Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Sa va zic ceva ! Cititi pe google documentativa ! Manelele Va Distrug Psihic . Go la un search pe google!
Cloud. Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Sa va zic ceva ! Cititi pe google documentativa ! Manelele Va Distrug Psihic . Go la un search pe google! Neinteresant. Ciaw.
Monzachino Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 @@xSAFe GTFO, fiule. Nu mai imi bat capul cu voi. salpa.
DarkNightCrazy Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 @@luci feme style =]]] ( decat sa ascult muzica de terminati-rock- sau muzica de afemeiati inna andreea balan :)))))))) ) kill your life .. Manele 4 ever. Cu andree balan m-ai lasat lat ma. O manea nu-i melodie e batjocura la adresa timpanului =]] Apucate de mario :) A si app stii ce ascult eu? RAPP stii ce-i ala? Deliric,CtC,Haarp Cord,Flou Rege si multi alti nu ma pun sa-i spun pe toti,dar cel mai important Dragonu cu Cedry2k :)
SixPacks. Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Cu andree balan m-ai lasat lat ma. O manea nu-i melodie e batjocura la adresa timpanului =]] Apucate de mario :) A si app stii ce ascult eu? RAPP stii ce-i ala? Deliric,CtC,Haarp Cord,Flou Rege si multi alti nu ma pun sa-i spun pe toti,dar cel mai important Dragonu cu Cedry2k :) Ma doare pe mine la Vasile de ce asculti tu eu ascult manele :X
Deliric Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 @@luci feme style =]]] ( decat sa ascult muzica de terminati-rock- sau muzica de afemeiati inna andreea balan :)))))))) ) kill your life .. Manele 4 ever. Cam asa :D
DarkNightCrazy Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 As sta sa-ti fac o lista cu rapu care-l ascult eu dar mi-e lene.
Recommended Posts