Jump to content

Cel mai bun clan ?  

87 members have voted

1. 1. Care e cel mai bun clan ?

• PowerEnergy
    • [G4L]-Gangster4Life
      0
    • DRK Family
    • Street Racing
    • Corleone
    • ZEN Family
      0
    • Yakuza
      0
    • ZEW
    • SeT
    • Capone
    • AK.
    • The OuT Family.
    • aL-Queda
    • BAWS
      0
    • Street Bikers
    • The Mafia Family
      0
    • [BB]
      0
    • 69ers [69]

Recommended Posts

Posted (edited)

Am ales aL-Queda deoacere fac parte din acest clan, ceva logic. Pe langa clanul aL-Queda mai am inca 2 clanuri pe care, eu le consider excelente cum ar fi ZEW si AK.

Edited by Uzzystein666
Posted (edited)

!!OuT Family pana la moarte cu respect!!

Ceilalti care nu sunt in clanuri voteaza clanuri din astea precum Zew,Baws,AK. dar multi nu au fost niciodata intr-un clan si de acea voteaza acele clanuri...Haideti in OuT si veti vedea.!Respect tuturor din clanul OuT Family!!!Noi ne ajutam totdeauna,ne respectam ca fratii,niciodata nu ne certam doar cand un membru incalca regulile clanului,nu se poate sa nu fie o gluma in acest clan,de cand am intrat in el ma simt cel mai bine,toti m-au primit cu respect in clan si m-au ajutat din prima zi!!@The OuT Family voi m-ati respectat si eu va voi respecta pentru totdeauna!

Edited by XRaulSky.OuT
Posted

DRK Family, e ceva normal fiind fondaorul al acestui clan, pe langa acesta admir mult clanul AK., ZEW, OuT si al-Queda.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp