Jump to content

Moduri speciale pentru lagfix şi pentru mult mai multe FPSuri

Recommended Posts

Posted

@, cel mai bun programator , cel mai bun om si in acelasi timp darnic, mereu va dat moduri/ tinte si tot ce aveti nevoie .

Ai respectul meu, mereu o sa-l ai, ai stima mea.. esti omul meu !

+1 .

Posted

Scurtă poveste: SAMP are propiul timecyc codat în samp.img, adică fişierul timecyc.dat nu va funcţiona pe toate serverele. Când gta_sa.exe este executat cu parametrii adăugaţi de samp, acesta încarcă acel timecyc de la samp, asta înseamnă că aveţi vremea setată depinzând de 

N-are ce cauta timecyc.dat in samp.img, fisierele din data (weapon.dat, handling.dat etc.) sunt codate in samp.saa. 

Posted

N-are ce cauta timecyc.dat in samp.img, fisierele din data (weapon.dat, handling.dat etc.) sunt codate in samp.saa. 

greşeala mea, ştiam că sunt codate dar niciodată nu am stat să văd unde exact.

Posted

E locul unde ai tu GTA instalat pe hard disk. La mine de exemplu e:

H:\Games\GTA San Andreas

Asa am facut, il deschid si imi zice: Make sure the above path is pointing to the correct GTA:SA Install Directory

Posted

Asa am facut, il deschid si imi zice: Make sure the above path is pointing to the correct GTA:SA Install Directory

Nu ai locaţia bună, nu eşti primul care a avut probleme cu asta, însă la toţi le-a picat fisa într-un final şi a mers.

Posted

Nu ai locaţia bună, nu eşti primul care a avut probleme cu asta, însă la toţi le-a picat fisa într-un final şi a mers.

Ok, merci pentru ajutor.

+1 cand pot.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp