Jump to content

52 members have voted

1. 1. Care este cel mai bun Admin?

• Lucyfer666
      17
    • RayaN.
      7
    • DraKe
      11
    • TripleXXX
      17

Recommended Posts

Posted (edited)

Care este favoritul vostru?

Puteti de asemenea explica de ce l-ati ales.

Edited by Adoniss666
Posted (edited)

Cel ales de mine este TripleXXX . Va intrebati de ce l-am ales ... l-am ales pentru ca este un admin foarte bun si se descurca foarte bine + ca nu este incapatanat ca alti admini care vorbesc doar cu cei care au premium,helper sau cu cei ce au pile ! Intr-o zi am avut nev de un admin si singurul din toti acestia lucyfer ,drake ,rayan care mi-a raspuns a fost TripleXXX + ca este co-lider la LSPD . Nu este usor sa fi co-lider trebuie sa fi serios , sa ai activitate si sa fi sincer si respectos. Si inca ceva ! A fi co-lider sau lider la LSPD nu este de loc usor zilnic sunt peste 20 de posturi la sectiunea Reclamati membri LSPD si ei saraci sunt invinuiti pentru ca nu au ei membri bun si activi . Dar nu este vina lor ca alti isi scriu regulamentul pe foaie sau au conferinta pe skype sau trag la xerox sau alte metode . Multumesc De ascultare!

@

Edited by D.k__hAn
Posted

@ cel mai bun admin deoarece se uita la playerii cu level mai mic ii ajuta le explica. Il respect foarte si il felicit pentru toata munca depusa pe Bugged.ro

Posted

Nu pot spune că unu e mai superior față de altu, dar până la urmă, votul meu - TripleXXX.

Posted

Chiar daca am fost banat de DraKe , eu tot l-am ales si are tot respectul meu pentru tot cea ce a facut pentru Grove Street cand era lider , si cand m-a banat si-a facut doar treba.Respect DraKe.

Posted

Îl aleg pe @ , deoarece : are multe calităţi , nu ştiu dacă e la fel şi in realitate . Chiar dacă n-are level mare ca alţi admini care lasă 24/24 sleep .

Posted

TripleXXX-Triple stii ce-mi place la tine? cand ai timp liber dai warn la toata lumea!! =]]

E toata luma nu cum la toata lumea nu nu doar la 80-85% din server normal ca din server dar nu de pe forum nu:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp