Jump to content

PROBLEME ! Daca ma puteti ajuta!

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut , tuturor.. Am o problema in legatura cu modurile pentru masini.

Nu pot folosi GGMM pentru ca imi da o eroare cand il deschid . Aceasta eroare este asa: imi zice txd corrupt, dar nu inteleg de ce.  

Daca ma puteti ajuta cu un sfat ...!!!@@!!!

Sau daca stiti un alt program pentru a adauga modurile pentru masini , va rog sa mi-l dati.

Edited by TeoDoRR
Posted

Nu pot folosi GGMM pentru ca imi da o eroare cand il deschid . Aceasta eroare este asa: imi zice txd corrupt, dar nu inteleg de ce.  

Sau daca stiti un alt program pentru a adauga modurile pentru masini , va rog sa mi-l dati.

Incearca cu SAMI , cand ai folosit GGMM ai dat install a mod-> ai bagat x.dff si x.txd si ai lasat celalate campuri libere nu ?

Posted

Incearca cu SAMI , cand ai folosit GGMM ai dat install a mod-> ai bagat x.dff si x.txd si ai lasat celalate campuri libere nu ?

Nu .. boss problema mea este ca atunci cand intru in ggmm in da txd corrupt si nu mai merge sa bag nimic , dar nu inteleg de ce

@ O sa il incerc , sper sa nu i-au crash..

Posted

Cred ca este virusat... -.-

Posted

Cred ca este virusat... -.-

Nici vorba de virus:D!!

Am rezolvat su spark!! Multumesc tuturor pentru sfaturi! !!!!!!     T/C

Posted

Daca vrei sa scanezi cu ceva virustotal iti recomand....scaneaza cu foarte multe antivirusuri :) ca sa fii sigur alta data!

Succes! :P

Am incercat si chestia asta !! Si acelasi rezultat no virus! Dar am rezolvat !1 Ms pentru sfaturi!

• 2 years later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp