TeoHD Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) Salut , tuturor.. Am o problema in legatura cu modurile pentru masini. Nu pot folosi GGMM pentru ca imi da o eroare cand il deschid . Aceasta eroare este asa: imi zice txd corrupt, dar nu inteleg de ce. Daca ma puteti ajuta cu un sfat ...!!!@@!!! Sau daca stiti un alt program pentru a adauga modurile pentru masini , va rog sa mi-l dati. Edited September 15, 2013 by TeoDoRR
Trebor. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Salut , tuturor.. Am o problema in legatura cu modurile pentru masini. Nu pot folosi GGMM pentru ca imi da o eroare cand il deschid . Aceasta eroare este asa: imi zice txd corrupt, dar nu inteleg de ce. Daca ma puteti ajuta cu un sfat ...!!!@@!!! Sau daca stiti un alt program pentru a adauga modurile pentru masini , va rog sa mi-l dati. Incearca cu SAMI , cand ai folosit GGMM ai dat install a mod-> ai bagat x.dff si x.txd si ai lasat celalate campuri libere nu ?
TeoHD Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Incearca cu SAMI , cand ai folosit GGMM ai dat install a mod-> ai bagat x.dff si x.txd si ai lasat celalate campuri libere nu ? Nu .. boss problema mea este ca atunci cand intru in ggmm in da txd corrupt si nu mai merge sa bag nimic , dar nu inteleg de ce @ O sa il incerc , sper sa nu i-au crash..
DarkNightCrazy Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Salut , tuturor.. Am o problema in legatura cu modurile pentru masini. Nu pot folosi GGMM pentru ca imi da o eroare cand il deschid . Aceasta eroare este asa: imi zice txd corrupt, dar nu inteleg de ce. Daca ma puteti ajuta cu un sfat ...!!!@@!!! Sau daca stiti un alt program pentru a adauga modurile pentru masini , va rog sa mi-l dati. Cred ca este virusat... -.-
TeoHD Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Cred ca este virusat... -.- Nici vorba de virus:D!! Am rezolvat su spark!! Multumesc tuturor pentru sfaturi! !!!!!! T/C
DarkNightCrazy Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Nici vorba de virus:D!! Am rezolvat su spark!! Multumesc tuturor pentru sfaturi! !!!!!! T/C Daca vrei sa scanezi cu ceva virustotal iti recomand....scaneaza cu foarte multe antivirusuri :) ca sa fii sigur alta data! Succes! :P
TeoHD Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Daca vrei sa scanezi cu ceva virustotal iti recomand....scaneaza cu foarte multe antivirusuri :) ca sa fii sigur alta data! Succes! :P Am incercat si chestia asta !! Si acelasi rezultat no virus! Dar am rezolvat !1 Ms pentru sfaturi!
BlackEvil Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Poftim link spark original merge 100/100 foarte bine si instalezi usor mod-urile : http://www.2shared.com/file/JG9EGu0h/GTA_San_Andreas_Spark.html
as0S3inSAMP Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Download SPARK. E cel mai bun program de incarcat moduri dupa mine. Daca doresti iti pot lasa si un link .
Recommended Posts