Jump to content

Recommended Posts

Posted

`Deci io cum numa eu pot face asemenea intamplari m-am gandit.

Ma daca ma tot plictisesc cum ar fii sa intru io la jail.(Defapt m-a bagat Ryan:)))]

Posted

Prietene faci romana cu femeia de servici? " Deci io cum numa eu pot face asemenea intamplari m-am gandit.

Ma daca ma tot plictisesc cum ar fii sa intru io la jail.(Defapt m-a bagat Ryan:)))] "

Asa au ajuns toti dupa buGGed, ce inseamna sa nu ai viata(adica sa nu iesi pe afara).

App foarte frumos.

Posted

Prietene faci romana cu femeia de servici? " Deci io cum numa eu pot face asemenea intamplari m-am gandit.

Ma daca ma tot plictisesc cum ar fii sa intru io la jail.(Defapt m-a bagat Ryan:)))] "

Asa au ajuns toti dupa buGGed, ce inseamna sa nu ai viata(adica sa nu iesi pe afara).

App foarte frumos.

Hmm nu inteleg...ce vrei sa zici ca asa au ajuns toti de pe Bugged! Si cu iesitu pe afara...

Poate ai facut pentru +1 Nu stiu...

Infine.

Posted

Hmm nu inteleg...ce vrei sa zici ca asa au ajuns toti de pe Bugged! Si cu iesitu pe afara...

Poate ai facut pentru +1 Nu stiu...

Infine.

Deci acum chiar ai zis tot... "Infine" nu m-am inselat ca faci romana cu femeia de servici...nu e post pentru +1, doar te-am corectat. Poate mai treci pe la scoala prietene ;).

Posted

Deci acum chiar ai zis tot... "Infine" nu m-am inselat ca faci romana cu femeia de servici...nu e post pentru +1, doar te-am corectat. Poate mai treci pe la scoala prietene ;).

Daca zici tu.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp