SenzoDev Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 `Deci io cum numa eu pot face asemenea intamplari m-am gandit. Ma daca ma tot plictisesc cum ar fii sa intru io la jail.(Defapt m-a bagat Ryan:)))]
Alex Dany Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Prietene faci romana cu femeia de servici? " Deci io cum numa eu pot face asemenea intamplari m-am gandit. Ma daca ma tot plictisesc cum ar fii sa intru io la jail.(Defapt m-a bagat Ryan:)))] " Asa au ajuns toti dupa buGGed, ce inseamna sa nu ai viata(adica sa nu iesi pe afara). App foarte frumos.
SenzoDev Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Prietene faci romana cu femeia de servici? " Deci io cum numa eu pot face asemenea intamplari m-am gandit. Ma daca ma tot plictisesc cum ar fii sa intru io la jail.(Defapt m-a bagat Ryan:)))] " Asa au ajuns toti dupa buGGed, ce inseamna sa nu ai viata(adica sa nu iesi pe afara). App foarte frumos. Hmm nu inteleg...ce vrei sa zici ca asa au ajuns toti de pe Bugged! Si cu iesitu pe afara... Poate ai facut pentru +1 Nu stiu... Infine.
Alex Dany Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Hmm nu inteleg...ce vrei sa zici ca asa au ajuns toti de pe Bugged! Si cu iesitu pe afara... Poate ai facut pentru +1 Nu stiu... Infine. Deci acum chiar ai zis tot... "Infine" nu m-am inselat ca faci romana cu femeia de servici...nu e post pentru +1, doar te-am corectat. Poate mai treci pe la scoala prietene ;).
SenzoDev Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Deci acum chiar ai zis tot... "Infine" nu m-am inselat ca faci romana cu femeia de servici...nu e post pentru +1, doar te-am corectat. Poate mai treci pe la scoala prietene ;). Daca zici tu.
FireRuleZ Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Si a mai fost si freedom.... :)))) dar ala facea dm cu radw in masina in timp ce eram robberi.
Gigii. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 =]]] am patit si eu , dar eu nu aveam minute =]]
Recommended Posts