Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

!!!!!!! Inainte de toate, SucAAr si lucyfer17 sunt impresarii ei, vreti sa va faceti vreo placere cu ea, contactati-ne !!!!!!

Deci fata este o simpatica si cum eu cu lucyfer17 ne plictiseam ne-am decis sa o luam sa ne mai distram si noi putin.. si ne-am distrat pot sa spun :D .. Cine vrea sa o contacteze.. Ia intre 50 si 100k la o sugere...spun aici ca sa numai ii dea Time kick cand da ea /ad ..

Edited by SucAAr
Posted (edited)

cand te dai fata pe un joc pentru niste amarati de bani asta se intampla..

Edited by TheSpike
Posted

cand te dai fata pe un joc pentru niste amarati de bani asta se intampla..

OMFG !!!  =))))) 

Posted

OMG nu am cuvinte sa mor eu e doar un joc si cine ar da 100k - 50k

Succar si lucyfer17 mai mergeti si pe afara nu doar la sa-mp

Prietene vezi-ti de trucker-ul tau =))

Posted

!!!!!!! Inainte de toate, SucAAr si lucyfer17 sunt impresarii ei, vreti sa va faceti vreo placere cu ea, contactati-ne !!!!!!

Deci fata este o simpatica si cum eu cu lucyfer17 ne plictiseam ne-am decis sa o luam sa ne mai distram si noi putin.. si ne-am distrat pot sa spun :D .. Cine vrea sa o contacteze.. Ia intre 50 si 100k la o sugere...spun aici ca sa numai ii dea Time kick cand da ea /ad ..

Bine ma :)) 

Posted

OMG nu am cuvinte sa mor eu e doar un joc si cine ar da 100k - 50k

Succar si lucyfer17 mai mergeti si pe afara nu doar la sa-mp

Ba saracule dute si dai la truker si dupa vi sa vb cu mn .

Posted

Tu dute si da la buci in real ba no-liferule, nu la gay pe SA:MP

Mai ai si tupeu sa te crezi superior, copil prost ce esti..

• Upvote 1
Posted

Tu dute si da la buci in real ba no-liferule, nu la gay pe SA:MP

Mai ai si tupeu sa te crezi superior, copil prost ce esti..

Tu nu ai inteles ca jocu asta e facut pentru distractie,se vede ff clar ca iti traesti viata aici trist.... Da-ti un futai de log out si pa.

Posted (edited)

Prietene vezi-ti de trucker-ul tau =))

Ba jmecherule vezi-ti de contractele tale si eu nu sunt Trucker in primul rand (NAB) FRATE NU AVETI PRIETENE IN REALITATE?

Sarac sa ii spui lu tactu nu mie ai inteles?

COPI RATATI FARA VIATA NU AM CE SA MAI ZIC !!!

Edited by SyD AnDr3utZu
Posted

Ba jmecherule vezi-ti de contractele tale si eu nu sunt Trucker in primul rand (NAB) FRATE NU AVETI PRIETENE IN REALITATE?

Sarac sa ii spui lu tactu nu mie ai inteles?

COPI RATATI FARA VIATA NU AM CE SA MAI ZIC !!!

Am avut gagici in 2 ani cat nu o sa ai tu toata viata ta prietene stai linistit =)))

Posted

Am avut gagici in 2 ani cat nu o sa ai tu toata viata ta prietene stai linistit =)))

Dreapta si stanga, nu?

• Upvote 3
Posted (edited)

Ba copile eu am prietena nu ca tine. Tu cu lucyfer17 faceti jocu maini in fiecare zi

Jmecheri in fata la PC

Dar  ****** in realitate

Edited by SyD AnDr3utZu
Posted (edited)

Ba copile eu am prietena nu ca tine. Tu cu lucyfer17 faceti jocu maini in fiecare zi

Jmecheri in fata la PC

Dar  ****** in realitate

Pustiu, nu te mai ambala atat.. baietii au postat filmul pentru a vedea si altii ca sunt de treaba, si nu niste "Hitleristi" cu postul in fapt..

Apropo, " smecher* ", (_+_)fabetule.

Edited by Twipz
Posted (edited)

Pustiu, nu te mai ambala atat.. baietii au postat filmul pentru a vedea si altii ca sunt de treaba, si nu niste "Hitleristi" cu postul in fapt..

Apropo, " smecher* ", (_+_)fabetule.

Ba baiatule tu de unde ai mai aparut ? Profesorule de romana cand ai scris "smecher*" erai cu dictionarul in fata nu ? =)) si pusti esti tu da? Tu daca ai vi in locul lui Cosmina ti-ar placea sa isi bata joc niste ratati de tine ? Cred ca nu ti-ar place

T/C ca topicul asta e de tot rasul frate ... :|

Edited by SyD AnDr3utZu
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp