Jump to content

Recommended Posts

Posted

ce sa zic a-ti facut ce-ati facut..  doar ca voi nu va-ti dat seama ca publicand asa ceva ala care vede n-o sa mai aiba pic de respect fata de voi.. rusine

Posted

ce sa zic a-ti facut ce-ati facut..  doar ca voi nu va-ti dat seama ca publicand asa ceva ala care vede n-o sa mai aiba pic de respect fata de voi.. rusine

N-am nevoie de respectu tau ;)

Posted (edited)

Ba cand vad virginii cum se agita =))) si mai ales aia care au bulit si ei 2-3 fete se cred mari zmei =))))) .. Iertati-ma ca m-am distract cu bunul meu prieten lucyfer nepasandu-mi de ce vor spune gusterii ca voi.. sunteti sufocati rau de tot

// Si ce treaba are viata reala cu ce faci in game ?? Nu am vazut in viata reala niciodata p*zda :( .. macar am vazut-o in samp =))))

Edited by SucAAr666
Posted

A fost Comic :) Si astora care nu le convine ii sfatuiesc sa nu se mai creada Dr.Love pe internet Daca in realitate nu au reusit.

Bafta :)

• 1 month later...
Posted

Clar, la faza asta esti cel mai "nab" lucyfere :)) Cum sa nu ma chemi si pe mine ba frate ? : / Ai vrut sa ti-o tii / ti-l tii doar pentru tine ah, ah? :> Porcule :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp