SucAAr Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Ba ce va mananca oftica asta =)))) Eu si cu lucyfer17 ne-am distrat.. vreo problema ?? va dati seama ce aveti voi, aveti o prietena in viata reala cu care faceti sex, nimeni nu a avut asa ceva =)))))))
BlackOutCRYS Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Garantie ca e fata ? Face si pe skype reprezentatii :)) ?
General. Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 ATENTIE! Topic-ul acesta este doar pentru a atrage atentia[cred] Deci va recomanda sa dati pe sageata aia de sus care arata spre stanga General.
Eugen Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 ATENTIE! Topic-ul acesta este doar pentru a atrage atentia[cred] Deci va recomanda sa dati pe sageata aia de sus care arata spre stanga General. Of tu...amuzantule .. Esti praf.
General. Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) Of tu...amuzantule .. Esti praf. Multumesc frumos,prefer sa fac glume bune,decat ce au facut tipii astia 2,si cine esti tu sa ma faci pe mine "Praf"? Edited March 26, 2013 by General.ZEW
Eugen Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) @ , Cine sunt eu ? Sigur nu sunt in asa zisul "clan" zew ..unde's toti copii. Cius. Edited March 26, 2013 by Twipz
General. Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 @@Twipz Daca in ZEW sunt toti copii,eu ma las de Sa:Mp,de unde ai aparut tu asa din senin marele Twipz,jalnic,prefer sa trec pe langa tupeistii ca tine
Lucifer Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Degeaba veniti aici sa va exprimati dilemele voastre de analfabeti, ca nu atrageti atentia nimanui. Multi nu au inteles ca sa-mp e facut pentru distractie si asta e foarte trist....ATENTIE o sa iese pe piata curand noul video fiti pregatiti =))))).
AllisTeR Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Doamnee ce fac femeile pt banii oare mie imi face pe webb pe mess?:)))))))))))))))))
Lucifer Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Doamnee ce fac femeile pt banii oare mie imi face pe webb pe mess? :))))))))))))))))) Incearca =))))
SucAAr Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 (edited) Ba vere sa mor daca va inteleg =)))) atata timp cat noi ne-am distrat credeti ca ne intereseaza parerile voastre ?? Cum plm sa pun un video pentru ca, caut atentie ?? Tu cauti atentie ca te bagi aici aiurea, am postat niste filmari, cine vrea sa intre bine, cine nu, nu. nu obgliam pe nimeni. Poate ti se pare stupid cand vezi la cineva ceva pe cand el se distreaza, si invers. In fine.. Ce sa vb cu smecherii.. // Si acum mai nou oricine posteaza un video la sectiunea " Video buGGed " o face pentru a atrage atentia ?? Edited March 26, 2013 by SucAAr
secrettt Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Fac pariu ca voi astia care acum sariti la gatu lui succar si lucy sunteti cei mai mari Lab**** pe motiv ca vedeti draga doamne voi sunteti zeii sex-ului dar defapt nu stiti cum se introduce prezervativu pe penis:-J.Hai frate laso balta atat timp cat baieti sau distrat si au ras nu inseamna ca se leaga ceva de viata lor reala...halal intelegeti si voi de ce au pus pozele alea :-J 2
SucAAr Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Fiecare se distreaza cum vrea, de cand trebuie sa tii cont de parerile altora atunci cand te distrezi ? :)) Alti baieti au facut " Harlem Shake on BUGGED.RO ! ", ce mai conteaza ce spune unu si altu atata timp cat ei s-au distrat :)). Fiecare cum vrea si cum poate se distreaza
Lucifer Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Fac pariu ca voi astia care acum sariti la gatu lui succar si lucy sunteti cei mai mari Lab**** pe motiv ca vedeti draga doamne voi sunteti zeii sex-ului dar defapt nu stiti cum se introduce prezervativu pe penis:-J.Hai frate laso balta atat timp cat baieti sau distrat si au ras nu inseamna ca se leaga ceva de viata lor reala...halal intelegeti si voi de ce au pus pozele alea :-J Corect secret, cum am mai spus multi nu au inteles, ca sa-mp e facut pentru distractie...!
SucAAr Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Mai ales lui Cosmina ce i-a mai placut =)))))
LeR Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 (edited) Unii is prosti si nu'si dau seama ca ea s-a umilit, nu voi. ------------------------------------------------------------------------------------------- Acum ca i-ati facut publicitate... pe cat lucreaza? 500-600k ? :> Poate sa faca si ceva mai mult? :)) Edited March 30, 2013 by LeR
bLooD:X Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 E clar ca sunteti niste virgini fara viata in voi.
AlexJones Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Macar in joc , ca in viata voastra de zi cu zi ( Pe care nu o aveti ) nu o sa faceti asha ceva
Lucifer Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 E clar ca sunteti niste virgini fara viata in voi. Esti un mare retard, te inteleg ca suferi, numa te as ruga sa nu-ti exprimi dileme tale de bou aici ti pup :* =))
Recommended Posts