Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ba ce va mananca oftica asta =)))) Eu si cu lucyfer17 ne-am distrat.. vreo problema ?? va dati seama ce aveti voi, aveti o prietena in viata reala cu care faceti sex, nimeni nu a avut asa ceva =))))))) 

Posted

ATENTIE!

Topic-ul acesta este doar pentru a atrage atentia[cred]

Deci va recomanda sa dati pe sageata aia de sus care arata spre stanga

General.

Posted

ATENTIE!

Topic-ul acesta este doar pentru a atrage atentia[cred]

Deci va recomanda sa dati pe sageata aia de sus care arata spre stanga

General.

Of tu...amuzantule ..

Esti praf.

Posted (edited)

Of tu...amuzantule ..

Esti praf.

Multumesc frumos,prefer sa fac glume bune,decat ce au facut tipii astia 2,si cine esti tu sa ma faci pe mine "Praf"?

Edited by General.ZEW
Posted (edited)

@ , Cine sunt eu ? Sigur nu sunt in asa zisul "clan" zew ..unde's toti copii. Cius.

Edited by Twipz
Posted

Degeaba veniti aici sa va exprimati dilemele voastre de analfabeti, ca nu atrageti atentia nimanui. Multi nu au inteles ca sa-mp e facut pentru distractie si asta e foarte trist....ATENTIE o sa iese pe piata curand noul video  fiti pregatiti =))))).

Posted (edited)

Ba vere sa mor daca va inteleg =)))) atata timp cat noi ne-am distrat credeti ca ne intereseaza parerile voastre ?? Cum plm sa pun un video pentru ca, caut atentie ?? Tu cauti atentie ca te bagi aici aiurea, am postat niste filmari, cine vrea sa intre bine, cine nu, nu. nu obgliam pe nimeni. Poate ti se pare stupid cand vezi la cineva ceva pe cand el se distreaza, si invers. In fine.. Ce sa vb cu smecherii..

// Si acum mai nou oricine posteaza un video la sectiunea " Video buGGed " o face pentru a atrage atentia ??

Edited by SucAAr
Posted

Fac pariu ca voi astia care acum sariti la gatu lui succar si lucy sunteti cei mai mari Lab**** pe motiv ca vedeti draga doamne voi sunteti zeii sex-ului dar defapt nu stiti cum se introduce prezervativu pe penis:-J.Hai frate laso balta atat timp cat baieti sau distrat si au ras nu inseamna ca se leaga ceva de viata lor reala...halal intelegeti si voi de ce au pus pozele alea :-J

• Upvote 2
Posted

Fiecare se distreaza cum vrea, de cand trebuie sa tii cont de parerile altora atunci cand te distrezi ? :)) Alti baieti au facut " Harlem Shake on BUGGED.RO ! ", ce mai conteaza ce spune unu si altu atata timp cat ei s-au distrat :)). Fiecare cum vrea si cum poate se distreaza

Posted

Fac pariu ca voi astia care acum sariti la gatu lui succar si lucy sunteti cei mai mari Lab**** pe motiv ca vedeti draga doamne voi sunteti zeii sex-ului dar defapt nu stiti cum se introduce prezervativu pe penis:-J.Hai frate laso balta atat timp cat baieti sau distrat si au ras nu inseamna ca se leaga ceva de viata lor reala...halal intelegeti si voi de ce au pus pozele alea :-J

Corect secret, cum am mai spus multi nu au inteles, ca sa-mp e facut pentru distractie...!

Posted (edited)

Unii is prosti si nu'si dau seama ca ea s-a umilit, nu voi.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Acum ca i-ati facut publicitate... pe cat lucreaza? 500-600k ? :> Poate sa faca si ceva mai mult? :))

Edited by LeR
Posted

E clar ca sunteti niste virgini fara viata in voi.

Esti un mare retard, te inteleg ca suferi, numa te as ruga sa nu-ti exprimi dileme tale de bou aici ti pup :* =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp