Martaz. Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=s3UdyqqFsUw enj0y.
Alex Dany Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Ahahaha, apa fiarta, ii da cu oala in cap :)), in ce hal au ajuns =]].
capone2mafia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 =)))) ala e PitiqOut si aia e màsa .
Surub Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Probabil masa a avut o zi proasta "ne hormonata" sau avetii voi alte variante...?"idei"
Martaz. Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 (edited) Am uitat sa precizez, cei din filmare sunt @ si Mama lui. =))salkf Edited September 19, 2013 by Martaz.
AndrewShine Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 O ştiu, e prea penală. Aşaaaa, aşa cu toată inima! Ce oale în cap şi-a luat. 'Tu speli cu nervi!'
Rush. Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Iva este si va fii seful vostru:) , cine va invatat pe voi sa fiti niste ratati? IVA! Cine va invatat pe voi cum sa scrii gresit? IVA! Asa ca @ , sper sa nu te mai vad pe server vreodata
Wallabee Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Am uitat sa precizez, cei din filmare sunt @ si Mama lui. =))salkf :lol:
MateiSilviu97 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 =)))) ala e PitiqOut si aia e màsa . Sa moara mama ai perfecta dreptate =))
Remember Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Nu ma mai pot oprii din ras, e a 5 oara cand ma uit si nu ma pot aptine :]]
69IAD Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Amuzant.. Eu te sfatuiesc sa stergi acel videoclip de pe youtube (in caz ca este incarcat de tine) asta doar daca nu vrei sa primesti "warn" de la youtube timp de 6 luni. Si eu am avut incarcat acel video pe channel-ul meu dar dupa doua zile mi l-au sters cei de la youtube si mi-au dat si un "warn" sa zic asa. Uite ce am primit eu. Cu privire la contul dvs.: Strike Zero Comunitatea YouTube a semnalat unul sau mai multe dintre videoclipurile dvs. ca neadecvate. După semnalarea unui videoclip, acesta este examinat de echipa YouTube în conformitate cu Regulile comunităţii. După examinare, am stabilit că următoarele videoclipuri cuprind un conţinut care încalcă aceste reguli şi în consecinţă au fost dezactivate: Ma speli cu nervi! Spala-te bine la p***! Contul dvs. a primit o reclamaţie de avertisment conformă cu Regulile comunităţii, care va expira după şase luni. În cazul în care încălcaţi în continuare aceste reguli, riscaţi pierderea temporară a posibilităţii de a posta conţinut pe YouTube şi/sau dezactivarea definitivă a contului dvs. Pentru mai multe informaţii despre Regulile comunităţii YouTube şi despre aplicarea acestora, accesaţi Centrul de ajutor. Rețineți că, ștergerea acestui videoclip nu va anula avertismentul aplicat contului. Pentru mai multe informații despre contestarea unui avertisment, accesați această pagină din Centrul de ajutor. Cu stimă, Echipa YouTube Copyright © 2013 YouTube, LLC Deci ai grija..
jamaica9 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 sa nu-i bagi o bata de baseball in fund si in p....a si sa o bati cu oala in cap pe ma-sa?
W1nterFresh Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Freaca cu inima ca strici p**a =)))).
Recommended Posts