Jump to content

Spala-te bine la p**a !

Recommended Posts

Posted

Iva este si va fii seful vostru:) , cine va invatat pe voi sa fiti niste ratati? IVA! Cine va invatat pe voi cum sa scrii gresit? IVA!

Asa ca @ , sper sa nu te mai vad pe server vreodata

Posted

Amuzant.. 

Eu te sfatuiesc sa stergi acel videoclip de pe youtube (in caz ca este incarcat de tine) asta doar daca nu vrei sa primesti "warn" de la youtube timp de 6 luni.

Si eu am avut incarcat acel video pe channel-ul meu dar dupa doua zile mi l-au sters cei de  la youtube si mi-au dat si un "warn" sa zic asa.

Uite ce am primit eu.

Cu privire la contul dvs.:  Strike Zero

Comunitatea YouTube a semnalat unul sau mai multe dintre videoclipurile dvs. ca neadecvate. După semnalarea unui videoclip, acesta este examinat de echipa YouTube în conformitate cu Regulile comunităţii. După examinare, am stabilit că următoarele videoclipuri cuprind un conţinut care încalcă aceste reguli şi în consecinţă au fost dezactivate:

Ma speli cu nervi! Spala-te bine la p***!

Contul dvs. a primit o reclamaţie de avertisment conformă cu Regulile comunităţii, care va expira după şase luni. În cazul în care încălcaţi în continuare aceste reguli, riscaţi pierderea temporară a posibilităţii de a posta conţinut pe YouTube şi/sau dezactivarea definitivă a contului dvs.

Pentru mai multe informaţii despre Regulile comunităţii YouTube şi despre aplicarea acestora, accesaţi Centrul de ajutor.

Rețineți că, ștergerea acestui videoclip nu va anula avertismentul aplicat contului. Pentru mai multe informații despre contestarea unui avertisment, accesați această pagină din Centrul de ajutor.

Cu stimă, 

Echipa YouTube
Copyright © 2013 YouTube, LLC

Deci ai grija.. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp