Jump to content

Recommended Posts

Posted

Esti de-a dreptul jalnic, nu vad rostul de a uploada asa ceva pe YouTube.

Good job pentru upload.

Posted

Good job pentru upload.

Stii ca te contrazici singur nu ? =)). Imi zici ca sunt jalnic si ca nu vezi rostul uploadarii . Si mai jos scrii "Good job pt upload" WTF?

Posted

Stii ca te contrazici singur nu ? =)). Imi zici ca sunt jalnic si ca nu vezi rostul uploadarii . Si mai jos scrii "Good job pt upload" WTF?

Hah, am vrut sa nu te simți tu urat. Era sarcasm.

Posted

Ca sa stii si tu.. nu ma afecteaza ca cineva ma face "jalnic", eu am facut acest video pentru sporirea publicitatii acestui server, nu ca sa ma dau mare ca dau rob cu kartul . 

Salut ;)

Posted

Hahahah!!! Aia se aruncau in cap pe autostrada pe acolo si tu mergeai linistit fara nicio grija!:)) GG frate rezpect pentru ideea asta ciudata DAR amuzanta!=))

Posted (edited)

Good job pentru upload.

Ba ce p$%a m%$ii ai cu el daca s-a distrat =)))) // Fiecare face ceva in care se distreaza iar la altii li se pare penibila treaba :)).. Vezi ca nu asa te-am educat sa te iei aiurea de lume, toti se distreaza cum vor. Sa vii acas ca nu te mai bat !

// Troll cu ce ai filmat ?? Ca nuprea am cautat pe net programe de filmat, am un fraps dar mai mult de 30 de secunde nu vrea sa filmeze al draq

Edited by SucAAr
Posted

Ba ce p$%a m%$ii ai cu el daca s-a distrat =)))) // Fiecare face ceva in care se distreaza iar la altii li se pare penibila treaba :)).. Vezi ca nu asa te-am educat sa te iei aiurea de lume, toti se distreaza cum vor. Sa vii acas ca nu te mai bat !

// Troll cu ce ai filmat ?? Ca nuprea am cautat pe net programe de filmat, am un fraps dar mai mult de 30 de secunde nu vrea sa filmeze al draq

Iti trebuie fraps original noob, cauta-ma pe mess...

Posted

Cu fraps full am filmat,il gasesti pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] crackuit si poti sa filmezi mai mult de 30 secunde.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp