TrollzorFTW Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 M-am gandit ca e fun :D http://www.youtube.com/watch?v=I0pj0cXhVgc 4
VIBER Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Iti da-i seama ce realizare................................................... 2
Eugen Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Esti de-a dreptul jalnic, nu vad rostul de a uploada asa ceva pe YouTube. Good job pentru upload.
TrollzorFTW Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Esti de-a dreptul jalnic, nu vad rostul de a uploada asa ceva pe YouTube. Good job pentru upload. Stii ca te contrazici singur nu ? =)). Imi zici ca sunt jalnic si ca nu vezi rostul uploadarii . Si mai jos scrii "Good job pt upload" WTF?
Eugen Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Stii ca te contrazici singur nu ? =)). Imi zici ca sunt jalnic si ca nu vezi rostul uploadarii . Si mai jos scrii "Good job pt upload" WTF? Hah, am vrut sa nu te simți tu urat. Era sarcasm.
TrollzorFTW Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Ca sa stii si tu.. nu ma afecteaza ca cineva ma face "jalnic", eu am facut acest video pentru sporirea publicitatii acestui server, nu ca sa ma dau mare ca dau rob cu kartul . Salut ;)
HALVyyy Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Hahahah!!! Aia se aruncau in cap pe autostrada pe acolo si tu mergeai linistit fara nicio grija!:)) GG frate rezpect pentru ideea asta ciudata DAR amuzanta!=))
LusiaN Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 GG , dar si politia s-a facut de ras in filmul tau cum ma trec pe langa tine si nu incearca macar sa te prinda?
TrollzorFTW Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Treaba lor :D. Eu am facut filmuletul pentru a aduce un grad de publicitate mai mare serverului :D, nu ca sa umilesc politia.
SucAAr Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) Esti de-a dreptul jalnic, nu vad rostul de a uploada asa ceva pe YouTube. Good job pentru upload. Ba ce p$%a m%$ii ai cu el daca s-a distrat =)))) // Fiecare face ceva in care se distreaza iar la altii li se pare penibila treaba :)).. Vezi ca nu asa te-am educat sa te iei aiurea de lume, toti se distreaza cum vor. Sa vii acas ca nu te mai bat ! // Troll cu ce ai filmat ?? Ca nuprea am cautat pe net programe de filmat, am un fraps dar mai mult de 30 de secunde nu vrea sa filmeze al draq Edited March 26, 2013 by SucAAr
Eugen Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ba ce p$%a m%$ii ai cu el daca s-a distrat =)))) // Fiecare face ceva in care se distreaza iar la altii li se pare penibila treaba :)).. Vezi ca nu asa te-am educat sa te iei aiurea de lume, toti se distreaza cum vor. Sa vii acas ca nu te mai bat ! // Troll cu ce ai filmat ?? Ca nuprea am cautat pe net programe de filmat, am un fraps dar mai mult de 30 de secunde nu vrea sa filmeze al draq Iti trebuie fraps original noob, cauta-ma pe mess...
optical Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ceva normal :)) am stat cu wanted 6 o ora si treceau pe langa mine ..
TrollzorFTW Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Cu fraps full am filmat,il gasesti pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] crackuit si poti sa filmezi mai mult de 30 secunde.
Recommended Posts