Bogdy Barca Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Pai ne-ar trebui un nou antrenor-Cosmin Olaroiu si niste jucatori Popescu,Petrescu,Hagi,Mutu,Radoi,Radu,A. Ilie,Chivu..... Quote
Andrei Budiu Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Avem nevoie de jucatori care sa joace in strainatate nu sa vada cum e meciu de pe banca. Multi spun ca Piturnca nu e antrenor de nationala, dar el nu are pe cine baga in teren. Quote
Load.AIM Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Eu garantez ca generatia lui Rotariu, Ianis, Iancu o sa reuseasca ceva, dar acum avem nevoie de alt antrenor si de acest prim 11 : -Tatarusanu -Matel -Goian -Gardos -Rat/Latovlevici -Bourceanu -Maxim -Sanmartean -Chipciu -Adi Popa -Rusescu/Keseru Quote
BadeaIonut Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Eu garantez ca generatia lui Rotariu, Ianis, Iancu o sa reuseasca ceva, dar acum avem nevoie de alt antrenor si de acest prim 11 : -Tatarusanu -Matel -Goian -Gardos -Rat/Latovlevici -Bourceanu -Maxim -Sanmartean -Chipciu -Adi Popa -Rusescu/Keseru Idem, o sa-l bage si pe Fatai titular cred. :) Quote
MORGAN Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Jucatori nationalizati. Gen: Cadu, Fatai, etc... Quote
Recommended Posts