Sakalu Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 (edited) Doamne oamenilor trage bine? Dati pe tot ecranul si uitativa atent, are aim. nu se misca tinta de pe adversar si se duce numai dupa el, nu vedeti? Cica trage bine, are aim. Bravo te-ai facut singur de ras cu video asta. Si daca il vad admini o sa ai ban. UITATIVA FOARTE FOARTE ATENT LA EL, SA VEDETI AIMUL. Butoias, tu esti mai praf decat toti la deagle si m4, si tot tu comentezi? pai la war The Rifa- Loz Aztecas, la voi la HQ, aveai spawn kill butoias, atat de praf esti ahaha acum am vazut, butoias, tu vorbesti de aim ma? This user is banned!Banned by: DraKe, reason: aimbot on 2013-09-20 22:00:16 This player is permabanned. Edited September 21, 2013 by Sakalu
Castiel. Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 (edited) @ GG esti bun ;) Butoi tu sa taci bro esti un cacanar si vb de el ca are aim nu ?Daca avea aim facea 15+ kill . Mai pe scurt esti nab :) . Aa da si app Zenek esti banat pt aimbot permanent soo taci din gura si milogestete sa iei unban ;) . GG Synced. Edited September 21, 2013 by s1mplu
Waynee. Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 (edited) Doamne oamenilor trage bine? Dati pe tot ecranul si uitativa atent, are aim. nu se misca tinta de pe adversar si se duce numai dupa el, nu vedeti? Cica trage bine, are aim. Bravo te-ai facut singur de ras cu video asta. Si daca il vad admini o sa ai ban. UITATIVA FOARTE FOARTE ATENT LA EL, SA VEDETI AIMUL. Invaţă romana! Edited September 21, 2013 by muthafuckas
SenzoDev Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Doamne oamenilor trage bine? Dati pe tot ecranul si uitativa atent, are aim. nu se misca tinta de pe adversar si se duce numai dupa el, nu vedeti? Cica trage bine, are aim. Bravo te-ai facut singur de ras cu video asta. Si daca il vad admini o sa ai ban. UITATIVA FOARTE FOARTE ATENT LA EL, SA VEDETI AIMUL. Butoiu loveste iar. Subiect-ul video-ului: Paintball Link catre filmulet: Cum sa iei best la Paintball :D Tragi bine...GG o mica rugamine daca poti sa imi lasi un PM cu modu in care sare sangele din el si pica asa frumos cand maore. SI unde le bag te rog Mersi @Synced.
Style.Capone Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 (edited) @ @@RaZz @@Radu. @@ByTz0o @@DevilX @ @ @Bebi.CHIPS @@s1mplu @@Zerty @@AmazoNN @@Chris @ Mersi mult chiar nu am folosit aim dar unii sunt prea ofticati ca sa ma creada. Edited September 25, 2013 by .Synced.
damros Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Da stiu ca nu ai folosit aim, butoiul este ofticat, tragi bine :D
Recommended Posts