Ionut Bedeoan Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Libertatea extrema din GTA 5 Online, demonstrata prin noul trailer [VIDEO] GTA 5 Online are mari sanse sa fie un joc incredibil de complex si de vast ca intindere, iar noul trailer reconfirma aceste trasaturi. In ultimele saptamani, tot mai multe imagini, trailere si alte tipuri de materiale digitale au fost publicate online cu scopul de a va oferi o imagine cat mai completa asupra celui mai asteptat joc de anul acesta. Dezvoltat tot de Rockstar Games, cel de al cincilea joc din serie ofera un grad de libertate si mai mare jucatorilor. In plus, chiar daca ma asteptam ca posibilitatile multi-player sa fie foarte limitate, clipul de mai sus ne confirma ca nici acest aspect nu a fost neglijat de producatori. Printre altele, clipul ofera o viziune de ansamblu asupra tipului de misiuni pe care le veti executa in joc impreuna sau impotriva prietenilor. Pentru ca Michael, Franklin si Trevor sunt singurele personaje din joc cu care puteti termina aventura in single player, eram curios cat de vaste vor fi personajele participante in modul mult-player. Aparent, veti putea realiza avatarul vostru de la zero si-l veti putea personaliza pana in panzele albe. Pe acest sistem, nici nu ar trebui sa ajungeti prea departe pentru a va da seama ca GTA 5 Online este un joc diferit de orice ati mai jucat vreodata, indiferent ca il veti experimenta prin ecranul PC-ului, al tabletei sai prin proiectie. Asadar acest joc v-a fi prin urmare ca jocul GTA San Andreas, cu diferite servere. Pentru a avea jocul pe PC ai nevoie de urmatoarele cerinte de la Rockstar Games: Minimum Grand Theft Auto-5 (V)System Requirements: 2--Processor >>Intel Core 2 Duo 2.6 GHz or HIGHER 3--RAM: 2 GB Ram or higher 4--Video Card >> 512MB NVIDIA 7900 or higher 5--Hard Disk Space >> 25 – 40 GB 6--Operating System >> Windows XP or win 7 Noul Triler GTA 5: Cateva poze interesante cu jocul Se pare ca in anul 2014 dupa anunturile celor de la Rockstar Games v-a fi scoasa si varianta pe PC si odata cu ea si varianta online + multiplayer. Jocul a costat o suma colosala, 266.000.000$ dar a iesit o capodopera. O seara placuta in continuare.
ProAlecks Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Crezi ca poti juca GTA V cu un Intel Core 2 Duo si Nvidia 7900? Amigo, daca le ai pe astea s-ar putea si Gta IV sa iti mearga cu lag si la Low Graphics. De asemenea, 2 GB Ram? Ma indoiesc.
Mr.Jaks Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Da, capodopera a costat 266.ooo.ooo$, dar au scos peste 1 miliard in 72 de ore de la lansare.
Ghelbeaza Cristian Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Minimum Grand Theft Auto-5 (V)System Requirements: 2--Processor >>Intel Core 2 Duo 2.6 GHz or HIGHER 3--RAM: 2 GB Ram or higher 4--Video Card >> 512MB NVIDIA 7900 or higher 5--Hard Disk Space >> 25 – 40 GB 6--Operating System >> Windows XP or win 7 De ce ai pus cerinte, cand jocul este pe PS :))))))))))))))))))))))))))))))))))))).?
RemixX Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Crezi ca poti juca GTA V cu un Intel Core 2 Duo si Nvidia 7900? Amigo, daca le ai pe astea s-ar putea si Gta IV sa iti mearga cu lag si la Low Graphics. De asemenea, 2 GB Ram? Ma indoiesc. Amigo , eu am Intel core 2 duo , placa video nvidia de 2gb 4gb ram si rulez gta iv pe high 1920x1080
ProAlecks Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Amigo , eu am Intel core 2 duo , placa video nvidia de 2gb 4gb ram si rulez gta iv pe high 1920x1080 Placa de 2gb si 4gb ram. nu placa de 512mb si 2gb ram. Nu cred ca iti merge perfect la high full resolution dar daca zici tu te cred
xYonutz Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ce smecher e jocu ;x Daca as avea pc pentru el nu m-am mai jucat altceva =]]
Ghelbeaza Cristian Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Jocul nu a aparut inca pe PC si cand va aparea se va putea juca doar cu procesoarele Inter core i3+ si quad core amd, dar asta anul ce vine daca se va intampla, asa ca nu va mai doriti acum PC ca degeaba le doriti daca nu este pe pc.
Recommended Posts