Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am incercat de multe ori sa-mi bag modul arme pe spate, mereu cand schimb camera (misc de mouse) imi dispar, dupa sa apara tre` sa misc iar dupa stau disparute, trag cu pumnu, nu se vad armele, cine rezolva problema,stie rezolvarea +1

• Upvote 1
Posted

Am incercat de multe ori sa-mi bag modul arme pe spate, mereu cand schimb camera (misc de mouse) imi dispar, dupa sa apara tre` sa misc iar dupa stau disparute, trag cu pumnu, nu se vad armele, cine rezolva problema,stie rezolvarea +1

Nu trebuie sa reinstalezi gta sau ceva e modul in sine bug-at si deasta din unele unghiuri armele dispar..

Posted (edited)

Modul este el cu acest bug.Nu este de la PC-ul tau sau de la GTA-ul sau SA:MP-ul tau.Poti incerca sa gasesti alt mod cu arme pe spate..Desi cred ca este aceeasi problema. :)

Edited by RaDu.
Posted

Modul este el cu acest bug.Nu este de la PC-ul tau sau de la GTA-ul sau SA:MP-ul tau.Poti incerca sa gasesti alt mod cu arme pe spate..Desi cred ca este aceeasi problema. :)

Am rezolvat, am reinstalat sa-mp si am bagat altul, cel de aici de pe bugged e foarte bugat, cine vrea calumea si are problema asta sa caute pe google : Sa-mp weapons outfit.

• 3 years later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp