GRYZLY Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 (edited) Nu mai dau tinta retrag cererea Edited September 21, 2013 by GRYZLY 5
Trebor. Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 (edited) Timpul pentru o povestioaraaaaaaa : Deci tu m-ai rugat aseara sa-ti fac o tinta , mi-ai dat pm cu modelul pe care il vrei , seamana leit cu cea a lui justinian , daca sti-am nici nu o m-ai faceam ca il respect . In fine .. Ti-am modificat-o de 2-3 ori am facut-o mai subtire si alta culoare (albastra,roz) si tu imi ziceai sa ti-o fac asa cum e acolo , nu e mare branza ca decat trebuia deschis TXD Workshop . Acum te rogi de mine sa ma bag pentru .. ? Sincer nu suport sa fiu exploatat (te-am ajutat crezand ca o vrei numai pentru tine nu si pentru cersit +1). Asa , revenind la tinta , ti-am spus si pe chat'ul factiuni "Este tinta rosie mica a lui Justinian" , dupa care surpriza s-a recunoscut dupa vorbele tale ... Link de dowload : Click E exact aceiasi tinta cu iconitele de pe mini-map si radardisc Nu are rost sa-i da-ti lui +1 , nu am facut postu asta pentru +1 l-am facut doar pentru ca ma deranjeaza atitudinea de a-i avut-o fata de mine . $@L , Kf? EDIT:Uite pozele in care te milogesti de mine sa nu o pun : CLICK Poza cand imi dai tinta : CLICK Inca o data iti mai spun , sa cersesti +1 pentru munca altuia fie ea usoara / grea nu e frumos da in fine.. Edited September 21, 2013 by iMake.OuT
GRYZLY Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 imake nu te mai baga tea bagat cnv in seama veziti drq de treaba ta.
armand_arm Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 (edited) Nu mai imi trebuie multumesc. Edited September 21, 2013 by armand_arm
sebic Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Frumoasa tinta (la fel cu a lui justinian doar alta culorare) .......gryzly Daca as putea ti-as da -1 in loc de +1 ....... @ Bravo ptr tinta si celelalte moduri tu meriti +1 nu el
Recommended Posts