Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Timpul pentru o povestioaraaaaaaa : Deci tu m-ai rugat aseara sa-ti fac o tinta , mi-ai dat pm cu modelul pe care il vrei , seamana leit cu cea a lui justinian , daca sti-am nici nu o m-ai faceam ca il respect . In fine .. Ti-am modificat-o de 2-3 ori am facut-o mai subtire si alta culoare (albastra,roz) si tu imi ziceai sa ti-o fac asa cum e acolo , nu e mare branza ca decat trebuia deschis TXD Workshop . Acum te rogi de mine sa ma bag pentru .. ? Sincer nu suport sa fiu exploatat (te-am ajutat crezand ca o vrei numai pentru tine nu si pentru cersit +1). Asa , revenind la tinta , ti-am spus si pe chat'ul factiuni "Este tinta rosie mica a lui Justinian" , dupa care surpriza s-a recunoscut dupa vorbele tale ...

Link de dowload : Click

E exact aceiasi tinta cu iconitele de pe mini-map  si radardisc 

Nu are rost sa-i da-ti lui +1 , nu am facut postu asta pentru +1 l-am facut doar pentru ca ma deranjeaza atitudinea de a-i avut-o fata de mine . $@L , Kf?

EDIT:Uite pozele in care te milogesti de mine sa nu o pun : CLICK 

Poza cand imi dai tinta : CLICK

Inca o data iti mai spun , sa cersesti +1 pentru munca altuia fie ea usoara / grea nu e frumos da in fine..

Edited by iMake.OuT
Posted

Frumoasa tinta (la fel cu a lui justinian doar alta culorare) .......gryzly Daca as putea ti-as da -1 in loc de +1 ....... @ Bravo ptr tinta si celelalte moduri tu meriti +1 nu el

• 3 years later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp