Jump to content

Recommended Posts

Posted

Merge pe orice windows, de la XP SP 3 pana la WIndows 8.1. Ideea este ca pe Windows-uri mai vechi de XP SP3 nu merge. Citeste cu atentie. In al doilea rand, instaleaza CLEO 4 si nu o sa ai problema aia.

Posted

Nu trebuie sa cumparati nimic, versiunea "premium" "facuta de el" cica, e gratis pe internet. Doar ca e un pic modificata.

Am postate eu modul din primul videoclip aici:

http://bugged.ro/topic/38044-cleo-hp-info-and-damage-effect/

Nu este acelasi lucru, de asemenea, nu oblig pe nimeni sa-mi cumpere modul, fiecare se multumeste cu ce poate. Vrei ceva frumos facut, pus la punct si ajutor complet din partea mea, cumperi. Vrei ceva de pe net? Te descurci cu instalarea si folosirea lui. Simple as that.

Posted

As edita primul post, dar nu pot, si as adauga si acest script in el: http://bugged.ro/topic/38044-cleo-hp-info-and-damage-effect/

In orice caz, desi arata aproape la fel ca ceea ce am facut eu, nu se asemeana deloc. Inca o data, va zic, puteti avea "damage informer + target" din scripturi facute de pe net (de acolo, de acolo), dar nu e la fel ca intregul creat de acelasi autor.

Posted

Modu dat de tine e un... :-j. Modu lu alesu e perfect, cea mai buna achizitie a mea.

Ca eu un ce? Daca tu nu sti sa il instalezi nu e vina mea. Se vede foarte clar in vodeoclip ca functioneaza perfect. :)

Posted

Ca eu un ce? Daca tu nu sti sa il instalezi nu e vina mea. Se vede foarte clar in vodeoclip ca functioneaza perfect. :)

Nu a zis ca nu stie sa-l instaleze, a zis ca e mult sub ce am eu (calitativ vorbind). Anyway, daca l-ai avea, ai vedea, iti garantez.

Posted (edited)

E facut de kewl, ce pzm te dai autor?

Kewl e frate-mio, care-i diferenta?

Eu ma dau autor ca el nu mai joaca SA-MP, nu inteleg ce vorbiti daca nu stiti.

PS: Bafta:

tqCmqIX.png

Vrei si poze la sursa scriptului?

Edited by alesu
Posted

Daca va respectati cu adevarat si chiar sunteti magnati ai serverului asta e modul perfect, l-am cumparat, nu am buguri merge perfect si este de 100 ori mai complex decat cel moca, acela iti da crash din 5 in 5 minute.

Cumparati cu incredere.

• Upvote 1
Posted

Am instalat dmg informeru asta si acum am gasit altu mai bun.. si la ala e la fel ca la asta SHIFT + 0 ca sa il activez... Nu stiu cum sa il dezinstalez pe asta care l-ai postat aici ca sa il bag pe ala.. Ma poate ajuta careva?

Posted (edited)

Mno, dar la semnatura pot tine ceea ce tin? E cu totul alt mod, dar nu e postat aici ca sa cer bani sau plusuri. Daca lumea il vrea, ma contacteaza pe privat.

Edited by alesu
Posted

Modul perfect cumparati cu incredere modul nu da crash sau erori merge perfect este foarte util mai ales cand esti in mafii va explica el totu va raspunde in caz ca  nu stiti ceva merita toti banii eu deja l-am achizitionat.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp