Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ multumescDqNBBur.jpg-v2gb8KbIq.jpg-v3

Fratelemeleu da si mie prin pm fonturile :X

le-am gasit aici pe forum la resurse photoshop , din prima imagine se numeste delisia iar in a2-a se numeste payback

Posted

Da' , cum fac gif-uri? @

singurul meu .gif , si ultimul l-am facut in Photoscape , e un program simplu in care adaugi un text si o rama 

Posted

@ Textu ala, bata-l vina.Un stroke ceva, sa iasa mai fain?Olecutza de gradient map nu pui?Un brightness / contrast?Baga si tu acolo sa sie culoare faina, sa placa oachiului she mama dreq. :)) (Am scris mai ardeleneste.La misto, dar sa iei sfatul in serios)

Posted

@ Textu ala, bata-l vina.Un stroke ceva, sa iasa mai fain?Olecutza de gradient map nu pui?Un brightness / contrast?Baga si tu acolo sa sie culoare faina, sa placa oachiului she mama dreq. :)) (Am scris mai ardeleneste.La misto, dar sa iei sfatul in serios)

Fac PS de maxim o saptamana , in weekend mai urmez niste tutoriale , oricum ms pt parere.

Posted

Bravo, tine-o tot asa :) ! 

Unborn ti-a dat niste sfaturi bune, urmeaza-le :D si acum textul e destul de bun, se potriveste cu imaginea si arata bine, dar poti progresa . Ai +1 de la mine :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp