Jump to content

Recommended Posts

Posted

* Nu mai baga Stroke la text,nici Bevel and Emboss sau Outer Glow,asta strica tot.Baga Drop Shadow 1,0,1,cateodata inner Glow,Gardient Overlay cand este nevoie.Atat.

* Ia niste fonturi mai bune,eu folosesc de multe ori font-ul Delisia.Pentru a scrie Bugged mic,foloseste Font-ul Minecraftia,inca un font frumos e Channel,fonturile astea sunt pentru inceput,mai incolo dezvolta-te.

Posted (edited)

@ - Faine faaa :> ,.

multumesc pentru parere , asa se mai intampla cand ascult de Sillent=]]

EDITED: NEW: 7K37RnB.jpg

Edited by WhiteSte1nN.aka.iMake
Posted

@@SixPacks. mutlumesc pentru parere

@ tu chiar vrei warn-up pe forum ? tu comentezi la toate portofoliile "PRAF"/"N00b" chiar si unde sunt creeati bune , daca nu iti place nimic te invit sa dai Sign Out

Posted

@ sunt efecte diferite , pe avatarul lui ryuk am folosit un efect mai rece "alb/negru" iar pe al lui hops1n un efect mai cald "mov/portocaliu" , cat despre text imi place mie sa-l folosesc , daca am facut 1000 de avatare , la toate trebuie sa am 1000 de font'uri diferite?

Posted

@

Iti recomand sa schimbi fontul, sa faci culori mai "blande" adica pe un albastru intens nu pui un rosu intens, pui un albastru de bebelus (termenul este folosit in design), si foloseste .png pentru cele cu font transparent, si cand dai File>New>Background>Transparent. ... probabil nu stiai asta.

Posted

@, incepi sa progresezi si sa te descurci tot mai bine, am observat ca urmaresti mult Tutorialele despre PS, oricum ai un +1 de la mine pentru ca majoritatea lucrarilor tale sunt frumoase si tot evoluezi, felicitari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp