Jump to content

Recommended Posts

Posted

- Salut, in acest topic va voi arata toate modurile mele -

= Damange Informer de la @@alesu =

Pentru a va pune Damange Informer aveti nevoie de cleo 4 [ download ] apoi va downloadati Damange Informer [ download ], Fisierul Main il puneti in directorul San Andreas iar CLEO in fisierul CLEO din San Andreas ! Se activeaza pe Shift + 0 ambele din dreapta tastaturii !

Video de la alesu -> http://www.youtube.com/watch?v=LhVMof8_hxk&feature=player_embedded

= Tinta de la @ =

Acest hud.txd este creat de F@cker [ download ], dupa ce l-ati downloadat mutati hud.txd in Gta San Andreas -> Models !

Poza cand stai pe loc -> TZaH4LR.png

Poza cand tragi -> avmXksl.png

= Strazi de la @ =

Aceste strazi le am de la @, [ download ], pentru a instala acest mod aveti nevoie de spark img editor [ spark ], deschideti spark -> File -> Open -> Gta San Andreas -> models -> gta3.img, dupa ce ati ales gta3.img dati pe "import", intrati in folderul numit HD Roads, apasati CTRL+A, si apoi enter/deschidere, dupa care apasati din nou pe file si apasati save.

Imagine -> ZdJ75Zs.png

= Arme, Audio, Arme pe spate, Animatii si efecte de la @@Maryan. =

Armele le puneti in spark img editor [ download ], dati -> File -> Open -> Gta San Andreas -> models -> gta3.img si le copiati toate acolo !

Cele 2 foldere audio le copiat in Gta San Andreas -> Audio !

Armele pe spate le copiati in directorul Gta San Andreas !

Animatiile le copiati in foderul Gta San Andreas -> Anim !

Efectele le copiati in Data si Models !

Download toate modurile aici !

Video de la Maryan. -> http://www.youtube.com/watch?v=kPlUUbep340&feature=player_embedded 

= Font de la @ =

Se copie fisierul fonts.txd in folderul unde este instalat Gta San Andreas ---> Models -----> Paste. [ download ]

Imagine -> aQUUa.jpg

= Radar de la @ =

Mod de instalare : In primul rand dezarhivam arhiva.Dupa aceea avem nevoie de programul de instalare a modurilor numit Spark [ download ] dupa ce instalam Spark dam dublu click pe butonul de langa aceea foaie ca sa deschidem GTA3.IMG !.Dam apoi pe butonul de add new items si mergem in foloderul unde am dezarhivat modul de mapa si copiem toate fisierele.Dupa ce se upload-eaza toate inchidem spark si ii dam sa salveze. -> [ Download mod ]

Imagine -> BCKNtft.png

= Golden Pack de la @ =

Pentru a instala acest mod aveti nevoie de spark img editor [ spark ], deschideti spark -> File -> Open -> Gta San Andreas -> models -> gta3.img, apoi copiati tot din folder acolo . [ download pack ]

Imagine -> rAMcesF.png

= Health and Armour de la @ =

Acum modul de health and armor. Deci acolo unde aveţi viaţa şi armura, vă arată cât la sută mai aveţi rămas.

nLmDfse.png

Download

*Pentru modul Health&Armor aveţi nevoie de Cleo4 instalat, îl puteţi lua de pe internet de aici 

Odată instalat CLEO (acolo unde aveţi samp-ul), veţi plasa fişierul "HealthAndArmor.cs" din arhiva pusă de mine, în folderul CLEO de acolo unde aveţi samp instalat.

Apasal -> rep_up.png

Nu merge link-ul de download la străzi, si video-ul de la arme, efecte.. etc nu merge video-ul...

DAU +1 dacă le refaci.

Ti-am dat +1, pentru că ai pus link-ul de la DGM Informer, ăsta l-am avut şi eu şi a mers, dar după o vreme nu a mai mers, acum merge.

Mersi mult.

Ti-am dat +1

Posted

In primul rând alesu le face pe nume..in al 2-lea rând e interzis pe bugged. (dmg informeru) deoarece conține sampfuncs si fakever.

Posted

In primul rând alesu le face pe nume..in al 2-lea rând e interzis pe bugged. (dmg informeru) deoarece conține sampfuncs si fakever.

Da este adevarat asta vroiam si eu sa zi .

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp