Jump to content

Sunteti "credincios" "ateist" sau "satanist"?

Recommended Posts

Posted

Respectu' faţă de Bărbosu' din cer...?Mai bine spus frica de a ajunge în Iad.

Principiul după care se bazează majoritatea "creştinilor".

Posted

Satanist modern - am incredere in mine totala, doar ca sunt ateu. Nu imi permit sa fiu prost sau, decat sa fiu, mai degraba sa ma cred. [nu are treaba cu prostiile alea de incantatii care nu exista, sunt niste chestii facute ca la biserica noastra, gen. cum s-a infiintat ea asa s-a facut si acolo]. Pe scurt, acest satanism modern inseamna 'sa fii propriul tau Dumnezeu' ceea ce este o chestie foarte buna pentru uni, multi scap de depresie prin chestia asta. Aici, la satanism modern nu esti privit ca un 'rob' sau sluga cum este la crestini [nu gasesc alt sinonim] ci esti un sef. Pentru chestiile astea nu-ti trebuie un certificat de botez sau alta prostie, pur si simplu te consideri. Chestiile cu certificatele pentru o credinta sunt niste tampenii, am prieteni care cred in mai multe religii : considera ca tot unul este sus - fiecare are punctul sau de vedere.

Posted

Satanist modern - am incredere in mine totala, doar ca sunt ateu. Nu imi permit sa fiu prost sau, decat sa fiu, mai degraba sa ma cred. [nu are treaba cu prostiile alea de incantatii care nu exista, sunt niste chestii facute ca la biserica noastra, gen. cum s-a infiintat ea asa s-a facut si acolo]. Pe scurt, acest satanism modern inseamna 'sa fii propriul tau Dumnezeu' ceea ce este o chestie foarte buna pentru uni, multi scap de depresie prin chestia asta. Aici, la satanism modern nu esti privit ca un 'rob' sau sluga cum este la crestini [nu gasesc alt sinonim] ci esti un sef. Pentru chestiile astea nu-ti trebuie un certificat de botez sau alta prostie, pur si simplu te consideri. Chestiile cu certificatele pentru o credinta sunt niste tampenii, am prieteni care cred in mai multe religii : considera ca tot unul este sus - fiecare are punctul sau de vedere.

Bafta in IAD! Crede in tine, cand o sa mori sa crezi tot in tine.

Esti un copil.

Posted (edited)

Bafta in IAD! Crede in tine, cand o sa mori sa crezi tot in tine.

Esti un copil.

Daca eram un copil la minte, nu aveam tupeul sa cred in altceva inafara de Dumnezeu, cum cred majoritatea pentru ca sunt indoctrinati. Normal ca voi crede in mine. 

Cat despre tine, nu stiu ce sa zic. Nu poti aduce un contra-argument pentru ceea ce am spus. In cazul in care cineva nu poate aduce un contra-argument, se ajunge la cretinism.

Chiar tu te-ai facut de ras, crezi ca e la moda sa nu crezi in dumnezeu?  Dar, cand a fost la moda sa crezi in dumnezeu si ceilalti ziceau invers, ah? NU EXISTA O MODA, EXISTA DOAR GANDIRI DIFERITE SI COPII DE PREOTI CARE CRED DOAR DE FRICA, DAR CE SA-TI CER, POTI VEDEA SI TU IN POSTUL DE MAI JOS. In primul rand, nu te inteleg prin vorba asta 'a-ti pierde aur sa credeti in D-zeu', adica? Sunt sigur ca multi cred, dar a crede nu inseamna a fi pupincurist. Banuiesc ca tu crezi in formula lui Pitagora, stii ca exista si ca este corecta, desi nu faci niste prostii ca sa te rogi. Crezi in Cristi doar pentru frica ta => egoism, daca ar fi sa citam din biblie ar suna cam asa 'nu contesta omul care nu crede in ceva, trateaza-l ca pe propriul frate'. Acum cum te simti, credinciosule, facand pacate pe un forum? Cristi nu ar fi de aceiasi parere cu tine. 

Mai copilasi, parca a-ti pierde aur sa credeti in D-zeu, sunteti botezati si sunteti voi mari divinitati sa credeti in voi.

Credincios.

Edited by Adsense
Posted

Credincios. Cred în Dumnezeu şi cred că nu există păcat pe care Dumnezeu nu ni-l poate ierta. Sunt atâtea dovezi că Dumnezeu există (aş crede în El şi fără dovezile astea). Toţi oamenii se întorc la Dumnezeu doar când nu mai pot duce şi Îl găsesc ca refugiu. Totul e să fii cu Dumnezeu şi când ţi-e bine şi când ţi-e rău. Dumnezeu ne ajută, dar nu ne transformă în marionetele Lui. Adică, aici merge vorba aia: „Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi în traistă”. Toţi avem dreptul de a alege. Sfatul meu e să alegeţi calea cea dreaptă şi să credeţi în Dumnezeu. Nu zic să credeţi în preoţi că tot oameni sunt şi ei, iar în timpurile noastre, Bisericile sunt mai mult o afacere, rar un preot cu har, care nu vede asta ca pe o meserie. Prefer să mă opresc aici, chiar dacă aş putea scrie un roman din asta.

• 4 weeks later...
  • 7 months later...
Posted

Cred in Dumnezeu dar sincer nu sunt cine stie ce credincios, la modul ca nu merg mereu la biserica si chestii dastea. Credinta este decat in sufletul meu.

• 2 weeks later...
Posted

Credincios , eu cred in Dumnezeu , dar cred ca toata treaba cu biserica e o spalare de bani si de creiere . Dupa parerea mea singurul loc unde ar trebui sa mergi sa te rogi sunt manastirile .

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cred in Dumnezeu dar sincer nu sunt cine stie ce credincios, la modul ca nu merg mereu la biserica si chestii dastea. Credinta este decat in sufletul meu.

"Credinta fara fapte este moarta!" -Sf. Apostol Pavel

Daca eram un copil la minte, nu aveam tupeul sa cred in altceva inafara de Dumnezeu, cum cred majoritatea pentru ca sunt indoctrinati. Normal ca voi crede in mine. 

Cat despre tine, nu stiu ce sa zic. Nu poti aduce un contra-argument pentru ceea ce am spus. In cazul in care cineva nu poate aduce un contra-argument, se ajunge la cretinism.

Chiar tu te-ai facut de ras, crezi ca e la moda sa nu crezi in dumnezeu?  Dar, cand a fost la moda sa crezi in dumnezeu si ceilalti ziceau invers, ah? NU EXISTA O MODA, EXISTA DOAR GANDIRI DIFERITE SI COPII DE PREOTI CARE CRED DOAR DE FRICA, DAR CE SA-TI CER, POTI VEDEA SI TU IN POSTUL DE MAI JOS. In primul rand, nu te inteleg prin vorba asta 'a-ti pierde aur sa credeti in D-zeu', adica? Sunt sigur ca multi cred, dar a crede nu inseamna a fi pupincurist. Banuiesc ca tu crezi in formula lui Pitagora, stii ca exista si ca este corecta, desi nu faci niste prostii ca sa te rogi. Crezi in Cristi doar pentru frica ta => egoism, daca ar fi sa citam din biblie ar suna cam asa 'nu contesta omul care nu crede in ceva, trateaza-l ca pe propriul frate'. Acum cum te simti, credinciosule, facand pacate pe un forum? Cristi nu ar fi de aceiasi parere cu tine. 

Daca ar fi sa citam din Biblie, Iisus mai spune: "Fiti desavarsiti, precum Eu sunt".  Ceea ce inseamna ca te indeamna sa fi desavarsit si sa tinzi catre o viata fara de pacat, dar nu iti impune chestia asta. Pur si simplu iti vei lua plata la judecata. Multi ca si tine cred ca daca Dumnezeu nu ii pedepseste in timpul vietii lor, atunci, Dumnezeu nu exista, dar se inseala amarnic pentru ca, citez din bibilie: "Asemenea este împărăţia cerurilor omului care a semănat sămânţă bună în ţarina sa. Dar pe când oamenii dormeau, a venit vrăjmaşul lui, a semănat neghină printre grâu şi s-a dus. Iar dacă a crescut paiul şi a făcut rod, atunci s-a arătat şi neghina. Venind slugile stăpânului casei, i-au zis: Doamne, n-ai semănat tu, oare, sămânţă bună în ţarina ta? De unde dar are neghină? Iar el le-a răspuns: Un om vrăjmaş a făcut aceasta. Slugile i-au zis: Voieşti deci să ne ducem şi s-o plivim?  El însă a zis: Nu, ca nu cumva, plivind neghina, să smulgeţi odată cu ea şi grâul." Adica, nu te pedepseste cat timp vietuiesti pe acest pamant, iti vei lua plata la judecata. Doi la mana, satanismul asta modern despre care vorbesti, care este o inselaciune draceasca, ce ascunde adevarata venerare a lui Satan, este o prostie, daca tot citezi din biblie poti cita si ceea ce Iisu i-a spus lui Pilat la in momentul in care ii era judecata pedeapsa lui Iisus: "Nu ai fi avut nicio putere asupra mea daca nu ti-ar fi dat-o Tatal Meu cel din ceruri". Macar nu mai veni aici sa indoctrinezi oamenii naivi cu ereziile acestea, pentru ca ceea ce spui tu nu are de a face cu dreapta credinta si nu cred ca e OK sa influentezi oamenii in felul asta, caci, in aceasta privinta ar trebui sa aiba propria lor opinie si nu sa le-o formeze altii precum tu. Dovezi de existenta a unui Dumnezeu sunt, ca de exemplu, lumina care se coboara la Sf. Mormant de la Ierusalim sau daca crezi ca e vreo inselaciune poti sa vezi cum de Boboteaza raul Iordan curge invers, ceea ce este pur si simplu imposibil sa fie facut de mana omului.