titoufbe Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 (edited) Eu cred in dumnezeu, dar peste asta vreau sa va spun ca nu puteti slujii la 2 stapamani adica lu' dumnezeu si lu' mamona [fiind banu'] , nu o luati ca pe nustiu eu mai ce , dar din cate am inteles pe unii chiar ii fac banii , ci nu ei ii fac pe bani, si asta devine din ce in ce mai  grav.  In schimb sunt de acord , ca nu putem traii nici-unu fara bani , mai trebuie sa bei si sa F... ceva pana la urma. Edited November 24, 2013 by TitoufBe Quote
Po1son Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 E destul de simplu, dupa cum spunea si bunicamiu(Dumnezeu sa-l ierte): "Mai bine sa crezi si sa nu fie, decat sa nu crezi si sa fie, fiindca odata ce crezi si nu e, nu pierzi nimic, dar daca nu crezi si e, ai dat de Dracu'!" Simple! =] Quote
Renegade221 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Incerc sa cred in mine nu in ceva ce nu am vazut niciodata :) Quote
Scrum Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Pot sa spun ca sunt un om credincios, dar credinta in ziua de astazi nu mai exista. Exista doar RELIGIE si este o diferenta mare. Credinta s-a transformat in manipulare si afacere pentru cei ce si-ar vinde si viata pentru bani. Quote
MikeA. Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Nu cred nici în Dumnezeu, nici în diavol. Dar nu sunt ateu, că nu-mi place cuvântul" Să fii nepracticant, necredincios în tinerete si sa lingi icoane la bătrânete mi se pare un act de slăbiciune. Nu ştiu, oamenii se schimba totusi de la an la an, asta este singurul lucru pe care mi l-am infirmat de Mic copil .t/c. Zici bine! Quote
San_AndreaSS Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 In care din aceste 3 clase va aflati ca adept? Sau ca simplu credincios? Eu sincer pot spune ca nu ma incadrez la nici una, faza cu Dumnezeu este ca iti impune sa traiesti in umilinta si saracie ca apoi sa ai parte de tot, nu mersi mai bine traiesc acum bine, ca dupa cine stie ce o fi. Partea cu ateismul nu pot spune ca este pentru mine, intradevar nu prea cred in Dumnezeu, dar totusi cand este vorba particip la ritualurile numite slujbe, si nu pot spune ca sunt ateu. Iar partea de "Satanist" cred ca mi se potriveste. Acum nu credeti ca asta inseamna sa fii un nebun "rockerist" nebun, si posedat. Satanismul nu are un "zeu" sau "dumnezeu" , dupa cum spun legile satanismului, singurul Dumnezeu esti tu, iar tot ce faci este impus de tine, si nu de altii. Deci asta mi se pare corect, atata timp cat eu imi controlez corpul si faptele, nu pot fii controlat de altcineva, nu conteaza ca este omenesc, supranatural sau "dumnezeiesc". Asta este parerea mea. Voi ce pareri aveti? Â Â Odata un barbat a mers la frizerie pentru a se tunde si a se barbieri. De indata ce frizerul a inceput sa lucreze, a inceput si discutia dintre cei doi. Au discutat despre foarte multe lucruri, dupa care au atins si subiectul religiei si al lui Dumnezeu. Frizerul indata a spus: Â - Nu cred ca exista Dumnezeu. Â - De ce?, l-a intrebat clientul. Â - E foarte simplu. Iesi afara in strada si vei intelege de ce nu exista Dumnezeu. Spune-mi, daca Dumnezeu exista, de ce sunt atatia perversi? De ce atatia copii parasiti? Daca Dumnezeu ar exista, nu ar exista nici nefericire, nici durere.Nu pot sa-mi inchipui un Dumnezeu care iubeste si compatimeste, dar sa ingaduie si toate acestea care se intampla. Â Clientul s-a gandit putin, insa nu a raspuns nimic pentru ca nu a vrut sa strice discutia. In cele din urma frizerul si-a terminat treaba, iar clientul a plecat. Dar, de indata ce a iesit din frizerie, a vazut un barbat cu parul lung si ondulat si o barba mare, insa murdare si slinoase. Era foarte murdar si neingrijit. In acea clipa clientul s-a intors din drum si a intrat din nou in frizerie, spunandu-i frizerului: Â - Stii ceva? Nu exista frizeri. Â - Cum poti spune asa ceva?, a intrebat uimit frizerul. Nu vezi ca eu sunt frizer? Abia te-am tuns si barbierit. Ce sunt aceste cuvinte ale tale? Â - Nu!, a raspuns clientul si a continuat. Daca ar fi existat frizeri, nu ar fi existat oameni nepieptanati si cu par lung si murdar, ca tipul cel de afara. Â - Ba da, exista frizeri, dar aceasta se intampla pentru ca oamenii nu vin la mine. Â - Exact!, a raspuns clientul. Aceasta este problema. Si Dumnezeu exista, dar cele spuse de tine se intampla pentru ca oamenii nu merg la El si nu cer ajutor de la El. De aceea exista atata durere si nefericire in lume. Quote
Sledge Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Â Odata un barbat a mers la frizerie pentru a se tunde si a se barbieri. De indata ce frizerul a inceput sa lucreze, a inceput si discutia dintre cei doi. Au discutat despre foarte multe lucruri, dupa care au atins si subiectul religiei si al lui Dumnezeu. Frizerul indata a spus: Â - Nu cred ca exista Dumnezeu. Â - De ce?, l-a intrebat clientul. Â - E foarte simplu. Iesi afara in strada si vei intelege de ce nu exista Dumnezeu. Spune-mi, daca Dumnezeu exista, de ce sunt atatia perversi? De ce atatia copii parasiti? Daca Dumnezeu ar exista, nu ar exista nici nefericire, nici durere.Nu pot sa-mi inchipui un Dumnezeu care iubeste si compatimeste, dar sa ingaduie si toate acestea care se intampla. Â Clientul s-a gandit putin, insa nu a raspuns nimic pentru ca nu a vrut sa strice discutia. In cele din urma frizerul si-a terminat treaba, iar clientul a plecat. Dar, de indata ce a iesit din frizerie, a vazut un barbat cu parul lung si ondulat si o barba mare, insa murdare si slinoase. Era foarte murdar si neingrijit. In acea clipa clientul s-a intors din drum si a intrat din nou in frizerie, spunandu-i frizerului: Â - Stii ceva? Nu exista frizeri. Â - Cum poti spune asa ceva?, a intrebat uimit frizerul. Nu vezi ca eu sunt frizer? Abia te-am tuns si barbierit. Ce sunt aceste cuvinte ale tale? Â - Nu!, a raspuns clientul si a continuat. Daca ar fi existat frizeri, nu ar fi existat oameni nepieptanati si cu par lung si murdar, ca tipul cel de afara. Â - Ba da, exista frizeri, dar aceasta se intampla pentru ca oamenii nu vin la mine. Â - Exact!, a raspuns clientul. Aceasta este problema. Si Dumnezeu exista, dar cele spuse de tine se intampla pentru ca oamenii nu merg la El si nu cer ajutor de la El. De aceea exista atata durere si nefericire in lume. Â Cam exagerata povestea .. Quote
DarkXtreme Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Cred in Dumnezeu, nu si in biserica, care dupa mine este o facatura sa ne curete de bani... Quote
Recommended Posts