_zEEx- Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Salut .. de ce cand am dat rob in seara asta au venit dupa mine imediat TripleXXX si inca 2 sa ma prinda ?? chiar sunt principalul?? am stat 1 sapt cu 6 stele si nu a venit nimeni si acum dupa 15 secunde sariti repede.. e sau nu interzis robu de dq? Quote
4N0n1m Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (edited) 1. nu mai face doua topicuri, e de ajuns unul. x2. 2. poate că nu ai prins activitate atât de mare când ai avut w6 atat timp, însă acum ai prins activitate, ghinion. Nu eşti nici primul nici ultimul care v-a lua fail la rob, aşa e conceput jocul, caştigi sau pierzi. 3. Asta nu este o problemă cu jocul, asta este o problemă pshica. Edited September 23, 2013 by Edward. Quote
alinmarian504 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 maa esti but cum ma sa stai cu 6 stele 1sapt. puteai sa te predai. Quote
xAlecs Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 maa esti but cum ma sa stai cu 6 stele 1sapt. puteai sa te predai. Salut! Toti am trecut prin perioda 'Novice' si am ajuns unde suntem acuma , nici tie nu iti placea sa te injoseasca lumea asa Salut .. de ce cand am dat rob in seara asta au venit dupa mine imediat TripleXXX si inca 2 sa ma prinda ?? chiar sunt principalul?? am stat 1 sapt cu 6 stele si nu a venit nimeni si acum dupa 15 secunde sariti repede.. e sau nu interzis robu de dq? Salut! Aicea nu rezolvam probleme gen 'Dece nu imi pot cumpara o masina,casa,bizz..' IN Sectiunea asta lu-am postarile mai serios si mai maturizat Data viitoare gandeste 10 secunde si uitate si la postarile de la colegi tai de joc ! Noroc! 1 Quote
Recommended Posts