optical Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Am spus ca seamana cu cel al lui alesu! Doar ca imi apare in dreapta jos cand il atac pe cineva, si sub wanted imi apare la fel daca l-am omorat si cat hp are... Nu am spus CA ESTE CA CEL AL LUI ALESU! Citeste de 2 ori inainte de a face OFF Topic!! "PATETICULE" Toata lumea are modul ala.
Coco. Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 (edited) Am spus ca seamana cu cel al lui alesu! Doar ca imi apare in dreapta jos cand il atac pe cineva, si sub wanted imi apare la fel daca l-am omorat si cat hp are... Nu am spus CA ESTE CA CEL AL LUI ALESU! Citeste de 2 ori inainte de a face OFF Topic!! "PATETICULE" Deja suferi de " ! " incontinuu , sa nu uitam ce fel de persoana esti , aduti aminte cand v-am blocat tot ballas-ul in hq , ieseai 2 sec afar si faceai spam cu "COPII" si nu inteleg de ce , ca va dadeam clasA? =)) @@Bodie , poate confirma . Edited October 10, 2013 by RooT
Don.Damian Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 mda...nustiu din ce cauza, nici cu cleo 3 nici cu cleo 4 nu imi merge, imi da crash inainte sa imi apara sa ma logheze pe server...sti tu atunci cand spune joining the game
Anghel Andronic Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Deja suferi de " ! " incontinuu , sa nu uitam ce fel de persoana esti , aduti aminte cand v-am blocat tot ballas-ul in hq , ieseai 2 sec afar si faceai spam cu "COPII" si nu inteleg de ce , ca va dadeam clasA? =)) @@Bodie , poate confirma . Deci 1 la mana: Eu nu vorbesc cu persoane care sunt cu o clasa sub mine, 2 la mana: Nu inteleg de ce faci OFF Topic? si 3 la mana: Ce clasa dadeati voi? Ca eram 3 Ballas ONLINE, care faceam misto de waruri? Am martor pe Martaz ca am facut acel -89 la misto, dar ce sa-i explic unui copil? Cand o sa mai cresti, cand o sa iti mai revisuiesti comportamentul si cand o sa inveti sa ma respecti poate o sa vorbesc cu tine! Pana atunci ramai FANUL MEU(Salut fanule!)
J.Bach Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 si mie imi da crash...stiu cum sa folosesc cleo am pus bine alea....dar imi da crash
winsi Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 si mie imi da crash...stiu cum sa folosesc cleo am pus bine alea....dar imi da crash Nu urma instructiunile din primul post. "Fisierele .cs (DMG-EFFECT.cs si HP-INFO.cs) le puneti in folderul CLEO iar fisierul SAMPFUNCS v2.6.cleo in puneti in folderul cu executabilul (acolo unde aveti toate folderele de la GTA:SA). Folderul "src" il puneti in folderul CLEO" Sunt incorecte, fisierele .cs le pui in CLEO, la fel si fisierul SAMPFUNCS v2.6.cleo tot in folderul CLEO. Folderul src este inutil si n-are niciun folos.
acdLOOL Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Uite cum am bagat si imi da crash: Aici e in folderul cu executabilul :http://img29.imageshack.us/img29/2082/ya4f.png Aici e in cleo : http://img31.imageshack.us/img31/8400/dree.png Aici e cand imi da crash : http://img27.imageshack.us/img27/9113/qavq.png Ce pot sa fac?..
Surub Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 E bun dar e enervant ca sa face ecranu rosu si al un war seara ar fi enervant sa sa faca rosu ecranu
xSeBy Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Am auzit că trebe " SAMP.DLL R1 ", mi-l poți da și mie ?!
Cocolino001 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Frumos, dar am o intrebare. Eu ala cu hp nu l-am bagat pentru ca am deja un mod care arata hpul si cand ma nimereste cineva mi-se face ecranul rosu dar cand trag in cineva nu apare nimic, oare de ce? Un sfat ceva? Ai oricum +1
capdestiuca Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Modul de HP este ilegal acum deci va sugerez sa nu il downloadati.
Recommended Posts