Jump to content

[CLEO] HP-Info and damage effect!

Recommended Posts

Posted

Am spus ca seamana cu cel al lui alesu! Doar ca imi apare in dreapta jos cand il atac pe cineva, si sub wanted imi apare la fel daca l-am omorat si cat hp are... Nu am spus CA ESTE CA CEL AL LUI ALESU! Citeste de 2 ori inainte de a face OFF Topic!! "PATETICULE"

Toata lumea are modul ala.

Posted (edited)

Am spus ca seamana cu cel al lui alesu! Doar ca imi apare in dreapta jos cand il atac pe cineva, si sub wanted imi apare la fel daca l-am omorat si cat hp are... Nu am spus CA ESTE CA CEL AL LUI ALESU! Citeste de 2 ori inainte de a face OFF Topic!! "PATETICULE"

Deja suferi de " ! " incontinuu , sa nu uitam ce fel de persoana esti , aduti aminte cand v-am blocat tot ballas-ul in hq , ieseai 2 sec afar si faceai spam cu "COPII" si nu inteleg de ce , ca va dadeam clasA? =))

@@Bodie  , poate confirma .

Edited by RooT
Posted

mda...nustiu din ce cauza, nici cu cleo 3 nici cu cleo 4 nu imi merge, imi da crash inainte sa imi apara sa ma logheze pe server...sti tu atunci cand spune joining the game

Posted

Deja suferi de " ! " incontinuu , sa nu uitam ce fel de persoana esti , aduti aminte cand v-am blocat tot ballas-ul in hq , ieseai 2 sec afar si faceai spam cu "COPII" si nu inteleg de ce , ca va dadeam clasA? =))

@@Bodie  , poate confirma .

Deci 1 la mana: Eu nu vorbesc cu persoane care sunt cu o clasa sub mine,

2 la mana: Nu inteleg de ce faci OFF Topic?

si 3 la mana: Ce clasa dadeati voi? Ca eram 3 Ballas ONLINE, care faceam misto de waruri? Am martor pe Martaz ca am facut acel -89 la misto, dar ce sa-i explic unui copil?

Cand o sa mai cresti, cand o sa iti mai revisuiesti comportamentul si cand o sa inveti sa ma respecti poate o sa vorbesc cu tine! Pana atunci ramai FANUL MEU(Salut fanule!)

Posted

si mie imi da crash...stiu cum sa folosesc cleo am pus bine alea....dar imi da crash

Nu urma instructiunile din primul post.

"Fisierele .cs (DMG-EFFECT.cs si HP-INFO.cs) le puneti in folderul CLEO iar fisierul SAMPFUNCS v2.6.cleo in puneti in folderul cu executabilul (acolo unde aveti toate folderele de la GTA:SA). Folderul "src" il puneti in folderul CLEO"

Sunt incorecte, fisierele .cs le pui in CLEO, la fel si fisierul SAMPFUNCS v2.6.cleo tot in folderul CLEO. Folderul src este inutil si n-are niciun folos.

Posted

Frumos, dar am o intrebare.

Eu ala cu hp nu l-am bagat pentru ca am deja un mod care arata hpul si cand ma nimereste cineva mi-se face ecranul rosu dar cand trag in cineva nu apare nimic, oare de ce?

Un sfat ceva? Ai oricum +1

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp