DragosVl Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) Păi i-aţi CLEO 4 şi bagă acolo .. ( dezinstalează CLEO 3 ) Daca dezinstalez Cleo 3 si bag Cleo 4, urmez toti pasii si iau crash cand intru in joc. Edited September 25, 2013 by GreeK.Capone
69IAD Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Nu inteleg de ce la uni da crash iar la alti nu. Sunt mai multe variante.. - Ori nu la-ti instalat bine. - Ori aveti prea multe moduri. - Ori PC-u e slabut si nu suporta. (desi nu cred) Mie si multor altor persoane le merge perfect...
KatalinLegeto Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Imi da eroare de la gta_sa.exe, de la executabil, mentionez ca am windows xp, vreo idee?
winsi Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 samp functions nu merge pe R1-2, doar pe R1, d-aia majoritatea luati crash.
Pantalon Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Nu inteleg de ce la uni da crash iar la alti nu. Sunt mai multe variante.. - Ori nu la-ti instalat bine. - Ori aveti prea multe moduri. - Ori PC-u e slabut si nu suporta. (desi nu cred) Mie si multor altor persoane le merge perfect... Mie imi arata cat hp are ala, si dmg effect, dar nu imi arata cat HP ii iau cand trag in el, cum arata in video...
gAZAh. Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Va trebuie si samfakever, luati-l si puneti-l in folderul gta san andreas.
AndrewShine Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Mie-mi merge perfect .( mergea, mă rog, că l-am dezinstalat. )
Pantalon Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Va trebuie si samfakever, luati-l si puneti-l in folderul gta san andreas. Ce e ala samfakever?:))
Vasilache123 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Care este numele melodiei pe care ai aleso:)?
DragosVl Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 samp functions nu merge pe R1-2, doar pe R1, d-aia majoritatea luati crash. R1-2 fiind versiunea de SAMP nu? Trebuie sa o folosesc pe cea R1 ca sa mearga?
69IAD Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Nu merge..imi da crash. Foloseste SA:MP R1 si o sa iti mearga, cel mai probabil acum ai SA:MP R1-2 Mie imi arata cat hp are ala, si dmg effect, dar nu imi arata cat HP ii iau cand trag in el, cum arata in video... Nu stiu de ce... tuturor celor care le merge.. apare ca in video.. :-?
SmoKKer. Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 R1-2 fiind versiunea de SAMP nu? Trebuie sa o folosesc pe cea R1 ca sa mearga? Da. dar nu cred ca va merge serverul cu versiunea R1 pentru ca merge doar cu R1-2 acuma... ramane de incercat sa vedem daca merge... eu cand dau connect imi da direct crash :| s am si anticrasher
gAZAh. Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Ce e ala samfakever? :)) Samp fakever, cu asta si sa-mp dll. r1 poti juca linistit fara sa iti dea server closed conection pentru ca folosesti o versiune veche.
winsi Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) zomg, so stupid people. download this, cele 3 fisiere le puneti in folderul principal GTA SA - http://rghost.net/48985187 Modurile hp-info.cs si sampfuncs2.6 cleo le puneti in CLEO. Trebuie sa aveti CLEO 4.1. Fisierele .cs (DMG-EFFECT.cs si HP-INFO.cs) le puneti in folderul CLEO iar fisierul SAMPFUNCS v2.6.cleo in puneti in folderul cu executabilul (acolo unde aveti toate folderele de la GTA:SA). Folderul "src" il puneti in folderul CLEO +1 daca va fost de folos! Tu ii induci in eroare maxim, fisierul SAMPFUNCS v2.6 cleo il pui in folderul CLEO nu langa gta_sa.exe Edited September 26, 2013 by NUSUNTRENKO
DragosVl Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) zomg, so stupid people. download this, cele 3 fisiere le puneti in folderul principal GTA SA - http://rghost.net/48985187 Modurile hp-info.cs si sampfuncs2.6 cleo le puneti in CLEO. Trebuie sa aveti CLEO 4.1. Tu ii induci in eroare maxim, fisierul SAMPFUNCS v2.6 cleo il pui in folderul CLEO nu langa gta_sa.exe Deci sa inteleg ca daca urmez ceea ce zici tu va merge 100% ? Folderul 'src' tot in folderul CLEO se pune nu? Edited September 26, 2013 by Mr.Pr3dator
winsi Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Deci sa inteleg ca daca urmez ceea ce zici tu va merge 100% ? Folderul 'src' tot in folderul CLEO se pune nu? Folderul src e inutil pentru tine. Src = source = sursa, in caz ca vrei sa-l recompilezi si/sau editezi in SB.
Pantalon Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) Ce e ala samfakever? :)) Samp fakever, cu asta si sa-mp dll. r1 poti juca linistit fara sa iti dea server closed conection pentru ca folosesti o versiune veche. Nu e de la asta ma, am samp.dll r1 si merge, dar mie nu imi arata cat HP ii iau adversarului, imi arata cat hp are el, dar nu cat ii iau eu cu verde, cum e in video. Foloseste SA:MP R1 si o sa iti mearga, cel mai probabil acum ai SA:MP R1-2 Nu stiu de ce... tuturor celor care le merge.. apare ca in video.. :-? Nu e de la asta ma, am samp.dll r1 si merge, dar mie nu imi arata cat HP ii iau adversarului, imi arata cat hp are el, dar nu cat ii iau eu cu verde, cum e in video. Edited September 26, 2013 by SHeReW
RedDisciple Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 De mult cautam , mersi , sper sa mearga.
winsi Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Nu e de la asta ma, am samp.dll r1 si merge, dar mie nu imi arata cat HP ii iau adversarului, imi arata cat hp are el, dar nu cat ii iau eu cu verde, cum e in video. Ala e un script al serverului pe care e facut videoul, toate svr. a/d au acel fs.
Pantalon Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Ala e un script al serverului pe care e facut videoul, toate svr. a/d au acel fs. Aaa, deci nu arata cat hp iau adversarului?
Anghel Andronic Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Ba eu nu stiu ce ati facut voi... dar eu folosesc dmg informeru asta si pe al doilea a lui alesu... ala cu verde jos... si imi apare cand ii iau ceva unui jucator cu verde jos dreapta si imi apare HP bar cu viata lui, deci folosesc 2 dmg informere si-mi merge perfect!!!
Recommended Posts