LusiaN Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Buna ziua lideri al comunitati bugged , eu cu inca 2 prieteni dorim sa ne creem serverul nostru de Metin2 , Si am facut acest topic pentru a trimite un mesaj liderilor . Noi 3 vom da nume Metin 2 BGD adica Metin 2 Bugged , daca ne puteti ajuta cu forumul si noi vum pune numele , Ne ocupam noi cu hostul si cu tot numai sa ne ajutati cu forumul. Va rog raspundeti aici sau PM mie Acum pentru playeri eu voi posta cand serverul se va deschide voi puteti sa va dati cu parerea daca doriti . Dam si admine pe server dar Contra Cost. Deci doresc ne raspundeti . Buna ziua ! Imi pare nespus de rau ca am postat aici , nu am vazut ca trb despre samp am postat si in partea cealalta.. Edited March 26, 2013 by ShR3k
BlackOutCRYS Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Salut , eu am participat la o astfel de tentativa dar in alta parte , pe alta comunitate . Va felicit pentru initiativa si sper sa faceti fata financiar , nu stiu cati jucatori sunt aici dar ar fi frumos sa fie un server al comunitati , cu toate ca nu prea mai joaca multa lume Metin2 ( jucam si eu acum 2-3 ani ) , jocul s-a invechit si jucatorii ( pe servere oficiale ) sunt imaturi . Daca vreti sa fie un server frumos , va sfatuiesc sa lasati doar accesele , schimbari nume , mutari pe alte regate/servere etc. contra cost , deoarece itemele modate vor crea invidie intre jucatori si vor distruge coumintatea de jucatori/serverul in cele din urma . Bafta !
BiT9 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Te-as putea ajuta cu costul cu niste bani si cu popularea servarului. Am jucat acum vro 5 ani pe un servar. Iar itemele modate ar fi bine sa nu fie cele de pe comenzi. Sa fie facute din script. Edited March 25, 2013 by BiT9
paulpaul600 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Te-as putea ajuta cu costul cu niste bani si cu popularea servarului. Am jucat acum vro 5 ani pe un servar. Iar itemele modate ar fi bine sa nu fie cele de pe comenzi. Sa fie facute din script. Bine spus am jucat si eu pe mai multe servere dar de unu mam tinut...si am facut full iteme modate eram clasament 2 si pentru ca eram asa bun toti au inceput sa faca iteme modate da nu facute de admin facute de ei cu hack si sa stii ca de asta m-am lasat de joc ...Bafta!
optical Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Daca este pvm gen metinNR ma bag! Aici trebuia sa deschisi topicu http://bugged.ro/forum/42-discutii-generale/
paulpaul600 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Daca este pvm gen metinNR ma bag! Aici trebuia sa deschisi topicu http://bugged.ro/forum/42-discutii-generale/ Daca ii ca vamos ma bag pe Vamos is al 2 cel mai tare iteme full modate si imi place sa joc pe servere de astea !
Kazu Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) O idee buna si trebuie sustinuta, si garantez eu pentru voi ca o sa aveti playeri ! Asta daca va aliati cu buGGed. Exista server de SA:MP, CS ,mai trebuie de Metin2 si buGGed o sa fie comunitatea perfecta ![Kazu] Edited March 26, 2013 by Kazu
LusiaN Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 (edited) Pentru informatii Iahoo Mesenger: saftoiuadriancatalin@yahoo.com alexforever41@yahoo.com Cum vreti sa fie serverul usor/mediu/greu pentru a sti cum sa-l facem Edited March 27, 2013 by ShR3k
xBoRn Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 @ ShR3k - Scuze că-ți zic dar mai treci pe la școală + că ești chiar plagiator la faza asta.. (mi-ai luat până și semnătura :-w)
Ionut Alexandru Bilibou Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Deja pot spune ca va fi un esec total. Cum sa dai admine contra cost ? Mai bine instaleaza ceva in care playerii care doneaza au niste lucruri in plus . Gandeste-te ca adminii contra cost fac ce vreu pe server, iar tu sa le dai remove dupa ce te-au platit e total impotriva eticii .
Alexander.Capone Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Chiar dacă la ora actuală nu mai joc acest joc de rahat, este o idee bună deoarece sunt mulţi jucători de metin2 în această comunitate, iar acest server de metin2 ar aduce mai multă lume în comunitate(bineînţeles, dacă este un server foarte bun).
Kunter.Capone Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 O să mă bag, te voi ajuta si cu postarea serverului pe toate siturile de Metin2 Top, etc.
LusiaN Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 (edited) Ok cred ca pana saptamana viitoare va fi gata dar astept un raspuns de la owner ca sa putem da numele serverului si apropo nu fur nici o semnatura daca tu nu sti ca exista site-uri din care se pot loa imagini Edited March 27, 2013 by ShR3k
Catal1n Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 SHr3k , iti spun de acum ...va fi un esec total ! Decat sa iei un server de pe google si sa-l editezi ..las-o balta !:-j
Juice.Capone Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Am sa ma bag imediat cum il deschizi! Abia astept :)
Fozi. Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Si eu o sa intru sa vad cum ee ! De abia astept! :D
viciu Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Joc metin de vreo 2 ani jumate. Faza cu admine contra-cost nu'mi place deloc, o sa fie numai nabi in staff, asa nu merita sa joci. 1
Ionut Alexandru Bilibou Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Joc metin de vreo 2 ani jumate. Faza cu admine contra-cost nu'mi place deloc, o sa fie numai nabi in staff, asa nu merita sa joci. asta am zis si eu. Unde sunt admini contra cost nu e seriozitate .
Recommended Posts