Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

•  Dupa cum vedeti : oIUHw0G.png

•  

Ar trebui sa mariti sloturile. In ritmul acesta, vom ajunge cel mai mare server din Romania, si chiar printre primele din Europa.

Sper sa tineti cont de sugestia mea.

Al vostru, Kazu.

Edited by Kazu
Posted

•  Dupa cum vedeti : oIUHw0G.png
  •  
  • Ar trebui sa mariti sloturile. In ritmul acesta, vom ajunge cel mai mare server din Romania, si chiar printre primele din Europa.
  • Sper sa tineti cont de sugestia mea.
  • Al vostru, Kazu.

Gj, ti-ai mai facut un post aiurea, chiar nu puteai scrie asta la sugetii ? ..Nu va inteleg pe unii ..

Posted (edited)

Chiar trebuie sa faceti 99 de posturi ...ba cu 399/400 ba cu 400/400 ...nu va inteleg frate ;/

Avem si noi "TAB" ..stim si noi cand sunt 400/400...a postat odata viciu, numai postati toti de 39 de ori.

g00d luck.

Edited by MARTAZEW
Posted

Platesti tu pt a se adauga 500 sloturi , sau macar 450 ?? Tu stai acolo si zici ca si alti : " Hai sa bagam sloturi " , dar nu cred ca la shad0w cresc bani in copaci ;)

Bine spus daca sar adauga elicopterele personale eu acuma as dona pentru 1 as da chiar si 15 euro ! Si as vrea sa se bage...Si sloturile cresc cand sunt bani poate baieti au nevoie la facultate alea alea ...nu pot sa faca tot din bani lor...daca vrei mai multe sloturi DONEAZA si o sa fie mai multe .....Cine ii de acord cu mine la faza asta sa dea VOTE !

Posted

Frate, eu deja am donat pentru 2 conturi premium (bancar). Si cred ca o sa mai doneze si altii, iar daca nu ii cheltuie, banii se strang !

Posted

N-o sa depasim mama Rusie la servere de SA:MP niciodata... si nimeni nu-i intrece.

Tin minte ca exista o comunitate cu vreo 10 servere de SA:MP, toate 1000/1000 ocupate mai mereu.

Pana sa ajungem noi la performanta asta, e cale lunga,,,

Posted

Ba da, am acasă un copac în care cresc bani.

Se vor lua mai multe sloturi după ce vom fi 400/400 zilnic pentru ceva mai mult timp. Nu a stat la 400/400 mai mult de 10-15 minute în total.

Se vor lua și 450 de sloturi..și 500 când o sa fie nevoie. Playeri sa fie ca sloturi cumpărăm..

Posted

Ba da, am acasă un copac în care cresc bani. Se vor lua mai multe sloturi după ce vom fi 400/400 zilnic pentru ceva mai mult timp. Nu a stat la 400/400 mai mult de 10-15 minute în total. Se vor lua și 450 de sloturi..și 500 când o sa fie nevoie. Playeri sa fie ca sloturi cumpărăm..

Are dreptate băieți.. Adică, oricât de bogat ai fi, nu cred că vrei să dai 10/15 E / lună...

Posted

Platesti tu pt a se adauga 500 sloturi , sau macar 450 ?? Tu stai acolo si zici ca si alti : " Hai sa bagam sloturi " , dar nu cred ca la shad0w cresc bani in copaci ;)

Posted

@: serverul e mult peste 10/15 euro pe luna :smile:

nu inteleg de ce nu deschide nimeni in categoria asta un subiect interesant.. stiu ca puteti insa nu vreti.

@@Daniel_Mihai: uite-te pe harta sa vezi cat ii rusia in comparatie cu romania  :smile:

@ceilalti: bani sunt momentant pentru platirea hostului multumita voua, celor care au donat si o fac in continuare.

daca in viitor nu or sa mai fie de ajuns, gasim o metoda si bani se scot. banii nu sunt o problema da nici sa fie dati degeaba pe 500 de sloturi n-ar fi ok.

• Upvote 1
Posted

@: serverul e mult peste 10/15 euro pe luna :smile:

nu inteleg de ce nu deschide nimeni in categoria asta un subiect interesant.. stiu ca puteti insa nu vreti.

@@Daniel_Mihai: uite-te pe harta sa vezi cat ii rusia in comparatie cu romania  :smile:

@ceilalti: bani sunt momentant pentru platirea hostului multumita voua, celor care au donat si o fac in continuare.

daca in viitor nu or sa mai fie de ajuns, gasim o metoda si bani se scot. banii nu sunt o problema da nici sa fie dati degeaba pe 500 de sloturi n-ar fi ok.

500 sloturi , 450 constant mai multi donatori . 

Posted

Si cand am intrat p srv am vb cu shad0w si a spus ca nici el nu crede ca ajungem la 300/30... dar la 400/400? Trebuia sa facem un pariu pe chestia asta:P ;X

Posted (edited)

Momentan cel mai smecher server e buy-zone si aici ma refer ca scripturi, plugin-uri , factiuni.In schimb ceea ce face buGGed sa fie peste buy-zone sunt regulile .AIci adminii nu sufera , si nici nu primesti banuri pt dm si chestii de genul. In cazul in care pe bugged se mai baga cateva pluginuri noi si se mai adauga factiuni o sa ajung cel mai smecher. Stafull deja il are , regulile sunt geniale ....Tot ce mai trebuie sa mareasca sloturile si sa se adauge medicii , inca o mafie , skilluri la job , plugin de event , surrender , jobduty la mecanic .

Mai e o problema importanta , cand serverul e full e un lag infernal , nu se poate juca .

Edited by Theogritzi2
Posted

Momentan cel mai smecher server e buy-zone si aici ma refer ca scripturi, plugin-uri , factiuni.In schimb ceea ce face buGGed sa fie peste buy-zone sunt regulile .AIci adminii nu sufera , si nici nu primesti banuri pt dm si chestii de genul. In cazul in care pe bugged se mai baga cateva pluginuri noi si se mai adauga factiuni o sa ajung cel mai smecher. Stafull deja il are , regulile sunt geniale ....Tot ce mai trebuie sa mareasca sloturile si sa se adauge medicii , inca o mafie , skilluri la job , plugin de event , surrender , jobduty la mecanic .

Mai e o problema importanta , cand serverul e full e un lag infernal , nu se poate juca .

Hai dute cu buy-zone tau .. 

buy-Zone a facut 650 de playeri in 3 ani , noi in 3 luni am facut 400 de playeri :)

Posted (edited)

Cel mai mare server din Romania? =)) ati uitat de fraierilor, voi pe serverul ala aveti numai buti.

buy-zone e baza TIBI FRT.

Citeste postu meu bitch :*

Edited by optical
Posted

Hai dute cu Buy - zonu tau .. 

Buy-Zone a facut 650 de playeri in 3 ani , noi in 3 luni am facut 400 de playeri :)

Nu am zis ca favorizez buy-zone. Din contra urasc acel server , doar ca e mult mai bine scriptat.  Serverul asta are staff-ul foarte bun , tot ce mai lipseste e sa creasca numarul de sloturi si sa adauge factiuni , plugin-uri si pariez ca in decursul unui an va fi premiat. 

Posted

Nu am zis ca favorizez buy-zone. Din contra urasc acel server , doar ca e mult mai bine scriptat.  Serverul asta are staff-ul foarte bun , tot ce mai lipseste e sa creasca numarul de sloturi si sa adauge factiuni , plugin-uri si pariez ca in decursul unui an va fi premiat. 

Bine spus ca in caz de ar mai baga plugin-uri noi si din astea ...mai ales factiuni ...ar depasi buy-zone in 2 3 luni...E foarte fain...in rest asta trebuie nou: Job-uri noi...Factiuni noi...si sa se mareasca pretu la Job-uri !!!

Posted

Bine spus ca in caz de ar mai baga plugin-uri noi si din astea ...mai ales factiuni ...ar depasi buy-zone in 2 3 luni...E foarte fain...in rest asta trebuie nou: Job-uri noi...Factiuni noi...si sa se mareasca pretu la Job-uri !!!

Exact eu m-as oferi sa stau sa caut sa citesc...sa testez numai sa stiu ca nu stau aiurea. M-as oferi sa ajut si probabil multi alti player ar face asta .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp