paulpaul600 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Exact eu m-as oferi sa stau sa caut sa citesc...sa testez numai sa stiu ca nu stau aiurea. M-as oferi sa ajut si probabil multi alti player ar face asta . Poate o sa se ocupe admini si daca ii sa se ocupe sa bage lucruri noi ar iesi ceva super fain din server...nu ca nu ar fi deja !!
Ionut Alexandru Bilibou Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ba cacatule ati facut 400 ca au bagat owneri retardati buti deci P@ Scuza-ma ...dar cu cine te certi? si cine e c***-ul? esti confuz...cred ca te certi singur :))
Tiger_999 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ba cacatule ati facut 400 ca au bagat owneri retardati buti deci P@ Dute ma cu bulazone ma pis pe el de server...Si dc ar baga mai ma rog booti?Gandeste putin?Dc ar da o gramada de bani pe sloturi? ca sa bage booti?
BlackOutCRYS Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Cineva sa inchida topciu' ca dau astia in gropi de ce destepti sunt .
Kazu Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 (edited) @ 1. Nu te obliga nimeni sa joci pe acest server minunat, buGGed ! 2. Am spus ca "VOM" ajunge ! Nu ca suntem ! 3. Nu te mai agita atat ca berea ca faci spuma ! 4.Te voi contacta, cand va ajunge buGGed mai sus decat ------ 5. Cat de curando sa ne pi*am pe -----! Kazu. Edited March 27, 2013 by Kazu 1
Ionut Alexandru Bilibou Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 @ 1. Nu te obliga nimeni sa joci pe acest server minunat, buGGed ! 2. Am spus ca "VOM" ajunge ! Nu ca suntem ! 3. Nu te mai agita atat ca berea ca faci spuma ! 4.Te voi contacta, cand va ajunge buGGed mai sus decat ------ 5. Cat de curando sa ne pi*am pe -----! Kazu.
Recommended Posts