Marian Alexandru Dragomir Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) În acest topic puteţi cere să vă fie creată o poză în photoshop după următorul model. Nick: Level: Facţiune: Poza cu care doreşti să-ţi fie creată imaginea: Ce doreşti?( avatar/semnătură ) Alte precizări P.S1: Nu se va cere taxă pentru nicio poză. P.S2: Puteţi cere ceva legat doar de o poză de samp. P.S3:Pentru a vă face o impresie : LOOK HERE. Edited March 25, 2013 by Eunusuntfan
BodaneLL Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Nick: BodaneLL Level: 13 Facţiune: News Reporter Poza cu care doreşti să-ţi fie creată imaginea: Nu am una anume. Ce doreşti?( avatar/semnătură ) Vreau semnatura cu numele meu... sa fie destul de mare... dar nu tocmai o pălugă... potrivită. Alte precizări: Te rog poate îmi faci una in care să apară langă News Reporter și una în care e doar numele meu :d. Mersi.
V3RSU Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) Nick: VERSUZEW Level: 26 Facţiune: News Reporter Poza cu care doreşti să-ţi fie creată imaginea: - Ce doreşti?( avatar/semnătură ) Semnatura Alte precizări : Astept ceva frumos,nu ma intereseaza model-ul,nu prea am ideei,astept ceva din partea ta.. Edited March 26, 2013 by VERSUZEW
Tiger_999 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Nick: R4zoR Level: 29 Facţiune: PD Poza cu care doreşti să-ţi fie creată imaginea: Nu stiu exact sa fie ceva cu Pd pe fundal vezi u ce faci. Si numele meu. Ce doreşti?( avatar/semnătură ) Signature Alte precizări Sunt sigur ca o sa imi placa.
Kazu Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Nick: Kazu Level: 17 Facţiune: - Poza cu care doreşti să-ţi fie creată imaginea: Ceva cu samp Ce doreşti?( avatar/semnătură ) Semnatura Alte precizări Sa scrie Kazu cu o culoare albastruie, sau daca nu cu o culoare care sa se potriveasca
Marian Alexandru Dragomir Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 revin mâine în jurul orei 17:00 cu pozele, mulţumesc.
Recommended Posts