Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna
ziua lideri al comunitati bugged , eu cu inca 2 prieteni dorim sa ne
creem serverul nostru de Metin2 , Si am facut acest topic pentru a
trimite un mesaj liderilor . Noi 3 vom da nume Metin 2 BGD adica Metin 2
Bugged , daca ne puteti ajuta cu forumul si noi vum pune numele , Ne
ocupam noi cu hostul si cu tot numai sa ne ajutati cu forumul. Va rog
raspundeti aici sau PM mie

Acum
pentru playeri eu voi posta cand serverul se va deschide voi puteti sa
va dati cu parerea daca doriti . Dam si admine pe server dar Contra
Cost.

Deci doresc ne raspundeti . Buna ziua !

Posted (edited)

Asta e parerea ta nu cred ca nimeni nu joaca , si ia fi atent tu , nu am stiut unde sa fac discutia am facut in partea despre samp(bineinteles din greseala si pt asta imi cer scuze) dar deacea am primit de la vro 4 playeri ca vor sa joace nu? Ei sunt nimeni sau ce? eu stiam ca fiecare om ie important si fi atent la asta tu nu esti mai important ca mine sau ca alti toti suntem lafel de importanti , Si sati zic ceva sincer , cred ca te dai prea smeker dar cea ce nu cred ca esti tu , Apropo sa fiu sincer nu stiu sigur ce inseamna Bugged.Ro dar cred ca buget sau un film.Sti ca cel putin 10 playeri din comunitate cred ca vor juca , si am zis sa fac aici ca sa avem si server de metin deoarece exista Server de CS , SAMP , si mam gandit sa spun asa ca " NU ma intereseaza ce zici tu" eu ma facut asta ca sami raspunda Lideri comunitati si am zis ca puteti sa va dati parerea adica sa ziceti daca "ar fi frumos/fain" sau "miar place" etc. Nu cred ca esti tu in stare sami zici mie asta , asta este parerea mea , Si nu vreau sa ma cert cu nimeni dar acum sa fim sinceri poate tie nuti place dar altor playeri cred ca le va place. 

Edited by ShR3k
Posted

Mah, dupa cum te-ai exprimat nu cred ca o sa ai succes,Am jucat si eu metin2 pentru 1 an (metin 2 ro ).Acolo era smecher,dar daca vrei sa faci un server privat nu o sa faci mare lucru .Intr-un cuvant , ar fi bine sa o lasi balta !

Posted

Ma lasatil in pace uite eu joc metin. Daca astea sunt gusturile lui nu-l descurajati.

Noi stim mai multe despre tine decat tu insuti

Posted

Asta e parerea ta nu cred ca nimeni nu joaca , si ia fi atent tu , nu am stiut unde sa fac discutia am facut in partea despre samp(bineinteles din greseala si pt asta imi cer scuze) dar deacea am primit de la vro 4 playeri ca vor sa joace nu? Ei sunt nimeni sau ce? eu stiam ca fiecare om ie important si fi atent la asta tu nu esti mai important ca mine sau ca alti toti suntem lafel de importanti , Si sati zic ceva sincer , cred ca te dai prea smeker dar cea ce nu cred ca esti tu , Apropo sa fiu sincer nu stiu sigur ce inseamna Bugged.Ro dar cred ca buget sau un film.Sti ca cel putin 10 playeri din comunitate cred ca vor juca , si am zis sa fac aici ca sa avem si server de metin deoarece exista Server de CS , SAMP , si mam gandit sa spun asa ca " NU ma intereseaza ce zici tu" eu ma facut asta ca sami raspunda Lideri comunitati si am zis ca puteti sa va dati parerea adica sa ziceti daca "ar fi frumos/fain" sau "miar place" etc. Nu cred ca esti tu in stare sami zici mie asta , asta este parerea mea , Si nu vreau sa ma cert cu nimeni dar acum sa fim sinceri poate tie nuti place dar altor playeri cred ca le va place. 

Cred ca te cam bate gramatica,bafta cu server-ul

Posted

"Metin=magnet de copii retarzi cu varste cuprinse intre 10-13 ani.NO SHIT."

Vezi ce fel de limbaj folosesti...

Noi stim mai multe despre tine decat tu insuti

Posted

nu vreau sa te descurajez dar daca faci un server de metin2 trebuie client special facut , nu unu de ala gasit de pe goagal cu MC si hostat doar intre 14:00-22:00 ( sa zicem ) cand esti tu online , incearca sa fii destept si deschide-ti prima oara un server pe MC si sa il tii tu , fara host si ai grija ca o sa iti pierzi timpul si banii daca il deschizi direct pe host

"Metin=magnet de copii retarzi cu varste cuprinse intre 10-13 ani.NO SHIT."

am 14 problema? Metin2 a fost jocul copilariei mele alaturi de cs si seriile GTA , daca tie nu iti place bine , nu te juca da nu spune asta despre un joc MMORPG care a fost unul dintre cele mai celebre jocuri , multi isi bat joc de metin2 ca si tine si adevarul ca au jucat si ei vreodata si le-au placut , nu uit niciodata cand eram clasa a 2-a si ma jucam cu colegii si prietenii pe metin2 si cand ne pierdeam prin mape nu imi pasa daca ma facea lumea n00b pe atunci te jucai sa te distrezi acum te joci doar sa fii mai bun ca altii fara nici un scop

• 2 weeks later...
Posted

Buna ziua dragi metin players v-as ruga deosebit de grav sa puneti mana pe o carte si sa lasati chinezariile la o parte ..... nu as juca in viata mea metin e o chinezarie .....

KEEP CALM AND PLAY WOW FFS !

Posted

Eu va recomand daca tot deschideti un server, sa fie un server de World of Warcraft.

Si nu ar mai strica niste servere de CS in plus.

Posted

Frate, sincer eu m-am lasat de Metin2 cam de prin Ianuarie. Asta dupa ce am avut 3-4 servere hostate cu 150 players +.

M-am lasat din cauza copiilor prosti, care injurau din orice si te luau la misto. Cine se crede bun, hai pe XPM :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp