Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Uitati aici un exemplu' de newbie.Nickname-ul lui este "MAD",numele lui real este "Ma dau mare si tare cand defapt sunt un ca,ca.nar",are varsta de 9-10 ani,tare in fata PC-ului.La scoala primeste bataie zilnic,fiind pr0stul scolii.Cand ajunge acasa in fata PC-ului este tare si mare.

De ceva vreme a inceput sa lucreze in PS,se crede mare designer,el defapt stie sa dea un blur pe softlight(Aplauze din fundal).Acest om le spune tuturor newbie deoarece si lui la scoala i se spune asa cand vine vorba sa gandeasca.E newbie in gandire."@ , sa-ti explic mai pe scurt:",very funny dude.

Ce sa-i explici tu?Cand doar tu esti un pustan care a inceput sa lucreze in PS de cateva luni si-a invatat sa faca in PS un singur effect,esti realizat in viata.

Pasiunea lui este aceea de a se lauda singur,laudandu-ma singur sunt cel tare.Mie unu' mi-ar fi rusine sa ma laud singur,parerea mea.Tie poate iti place sa-ti zici singur "Pro,designer,destept,frumos s.a.m.d",cand toti ceilalti iti zic "Newbie,pr0st,g@y,gaozar,urat,gras,lower"

Pustu'get a life.Vezi ca-i facut damb in palma de la atata laba.

+1 hater, salpa :*

Ai stat 2 ore să-ţi scrii povestea vieţii tale şi ai schimbat numele tău cu al meu, hatere :*

Edited by MAD
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp