Orion Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 New: si: Stock: http://cavaleriibarsei.files.wordpress.com/2007/04/harta_www.jpg
scvm Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 New: si: Stock: http://cavaleriibarsei.files.wordpress.com/2007/04/harta_www.jpg GG +1 cand pot.
Savage Benqletz Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 * Nu inteleg de ce nu ai mai multe aprecieri,esti pur si simplu pro in domeniu,meriti si designer,dar si mai multe aprecieri.
Orion Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Mersi. Terminata acum 1 min: stock: http://img819.imageshack.us/img819/8513/gmig.jpg
Orion Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Adobe ilustrator + photoshop ( facut de la 0 )
SixPacks. Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Adobe ilustrator + photoshop: Ce fel de stil artistic abordezi tu ?
Zuzu_BLack Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 (edited) @ -ule, să-ţi explic mai pe scurt : Mulţi de aici nu înţeleg stiul ăsta de photoshop / ae / ai. Deci, creaţile tale sunt prea PRO pentru nişte newbsteri. Good job. :* Edited October 24, 2013 by MAD
MirceA Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 @: Esti extraordinar. Ai imaginatie, dar pe aici, lumea nu prea apreciaza stilul acesta abstract. Daca ai posta pe la cereri, probabil ca nimeni nu ti-ar alege avatarul (fara suparare, dar pur si simplu cei de aici nu inteleg 'arta' in adevaratul sens al cuvantului).. PS: De cat timp lucrezi in photoshop?
CTC Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 @: Esti extraordinar. Ai imaginatie, dar pe aici, lumea nu prea apreciaza stilul acesta abstract. Daca ai posta pe la cereri, probabil ca nimeni nu ti-ar alege avatarul (fara suparare, dar pur si simplu cei de aici nu inteleg 'arta' in adevaratul sens al cuvantului).. PS: De cat timp lucrezi in photoshop? Nu sunt toti lafel. # Mie imi place cum lucrezi Wretch si iti apreciez mult munca.
Orion Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 @: Esti extraordinar. Ai imaginatie, dar pe aici, lumea nu prea apreciaza stilul acesta abstract. Daca ai posta pe la cereri, probabil ca nimeni nu ti-ar alege avatarul (fara suparare, dar pur si simplu cei de aici nu inteleg 'arta' in adevaratul sens al cuvantului).. PS: De cat timp lucrezi in photoshop? Lucrez de circa 9 luni. Nu sunt toti lafel. # Mie imi place cum lucrezi Wretch si iti apreciez mult munca. Mersi Edmond. 1
MGKinnon. Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 @ -ule, să-ţi explic mai pe scurt : Mulţi de aici nu înţeleg stiul ăsta de photoshop / ae / ai. Deci, creaţile tale sunt prea PRO pentru nişte newbsteri. Good job. :* Uitati aici un exemplu' de newbie.Nickname-ul lui este "MAD",numele lui real este "Ma dau mare si tare cand defapt sunt un ca,ca.nar",are varsta de 9-10 ani,tare in fata PC-ului.La scoala primeste bataie zilnic,fiind pr0stul scolii.Cand ajunge acasa in fata PC-ului este tare si mare. De ceva vreme a inceput sa lucreze in PS,se crede mare designer,el defapt stie sa dea un blur pe softlight(Aplauze din fundal).Acest om le spune tuturor newbie deoarece si lui la scoala i se spune asa cand vine vorba sa gandeasca.E newbie in gandire."@ , sa-ti explic mai pe scurt:",very funny dude. Ce sa-i explici tu?Cand doar tu esti un pustan care a inceput sa lucreze in PS de cateva luni si-a invatat sa faca in PS un singur effect,esti realizat in viata. Pasiunea lui este aceea de a se lauda singur,laudandu-ma singur sunt cel tare.Mie unu' mi-ar fi rusine sa ma laud singur,parerea mea.Tie poate iti place sa-ti zici singur "Pro,designer,destept,frumos s.a.m.d",cand toti ceilalti iti zic "Newbie,pr0st,g@y,gaozar,urat,gras,lower" Pustu'get a life.Vezi ca-i facut damb in palma de la atata laba.
Orion Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Faza este ca nu prea imi pasa ce cearta voastra, in fine, faceti ce vreti...
Recommended Posts