LeoX99 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Salut am o problema cu rezolutia (care este la toate jocurile si tot sistemul) daca dau pe cea mai mica rezolutie ecranul mi se face foarte mic inconjurat doar de negru iar daca dau rezolutia 1024x768x16/1024x768x32+ mi se vede normal cum ar trebuii. Aici pe rezolutia mica (nu se vede negrul de la Fraps) : http://i.imgur.com/wZ67ENF.png Cea mare: http://i.imgur.com/hRHKBG4.jpg Ajutati-ma va rog ! Quote
winsi Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Despre ce rezolutie e vorba, din cate stiu gta nu le suporta pe toate. Incearca sa folosesti widescreen on/off. Quote
AndrewShineXD Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Nu înţeleg problema ta, fi mai explicit. Quote
LeoX99 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 N-ati ineles nimic chestia cu rezolutia este la tot sistemul. Ca sa intelegeti mai bine sunt pe Desktop sa zicem ca dau clic dreapta-Screen resolution si dau 800x600 mi se face tot ecranul foarte mic, inconjurat si in sus, in jos, stanga si dreapta de negru.Oricum n-am decat sa resetez windows-ul...Dar mai astept reply-uri ajutatoare. Quote
xAlecs Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 N-ati ineles nimic chestia cu rezolutia este la tot sistemul. Ca sa intelegeti mai bine sunt pe Desktop sa zicem ca dau clic dreapta-Screen resolution si dau 800x600 mi se face tot ecranul foarte mic, inconjurat si in sus, in jos, stanga si dreapta de negru.Oricum n-am decat sa resetez windows-ul...Dar mai astept reply-uri ajutatoare. Salut! Prima data iti sugerez sa iti dezintalez modurile pentru ca din cazua modurilor , iti trage tie problema actuala. daca problema iti persista , ar putea veni si de la placa video , cauta pe net driverurile pentru placa video cele mai recente iar daca nu am ajuns la rezolvare , resintaleaza GTA San Andreas versiune HOODLUM . Este ce-a mai nou Mult succes! Quote
LeoX99 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Salut! Prima data iti sugerez sa iti dezintalez modurile pentru ca din cazua modurilor , iti trage tie problema actuala. daca problema iti persista , ar putea veni si de la placa video , cauta pe net driverurile pentru placa video cele mai recente iar daca nu am ajuns la rezolvare , resintaleaza GTA San Andreas versiune HOODLUM . Este ce-a mai nou Mult succes! Am cel mai bun driver pentru placa mea video si am mai zis odata ca e la tot sistemul chestia asta n-are cum sa fie de la moduri. De vreo 3 zile mi sa intamplat chestia asta. A aparaut aiurea. Am si scanat sistemul si are 0 virusi. Pana la urma o sa reinstalez Windows-ul nu am ce face. Credeam ca stiti voi ceva si deaia am deschis topicul. Quote
xAlecs Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Am cel mai bun driver pentru placa mea video si am mai zis odata ca e la tot sistemul chestia asta n-are cum sa fie de la moduri. De vreo 3 zile mi sa intamplat chestia asta. A aparaut aiurea. Am si scanat sistemul si are 0 virusi. Pana la urma o sa reinstalez Windows-ul nu am ce face. Credeam ca stiti voi ceva si deaia am deschis topicul. Hmm.. Incearca sa stergi fiserul gta_sa.set din GTA San Andreas User Files (My documents) asta iti v-a reseta toate valorile jocului la cele de baza , apoi iti alegi iar setarile jocului. Quote
LeoX99 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Hmm.. Incearca sa stergi fiserul gta_sa.set din GTA San Andreas User Files (My documents) asta iti v-a reseta toate valorile jocului la cele de baza , apoi iti alegi iar setarile jocului. Iar cu aceeasi poveste...Am zis ca este la tot sistemul chestia asta si sa stii ca am facut deja asta cu gta_sa.set si nu merge. INTELEGETI ESTE PE TOT SISTEMUL! Quote
xAlecs Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Iar cu aceeasi poveste...Am zis ca este la tot sistemul chestia asta si sa stii ca am facut deja asta cu gta_sa.set si nu merge. INTELEGETI ESTE PE TOT SISTEMUL! Atunci alta metoda nu imi vine in cap odata ce este pe tot sistemul .. Reinstaleaza din nou windows , dar nu uita sa intalezi toate driverurile care apartine la fiecare care (Sunet,Video..) Noroc! Quote
Recommended Posts