Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ recunosc.. ca esti invidios:)) "furata"? Daca imi dai un Elegy iti arat ce pot.

Aaa, da, ai mai vazut acum un an. Atunci am postat prima data.

Posted

@ -> altul... Cauta la sectiunea videoclipuri  pana acum vreo 4-5 luni si vezi ca a mai fost postat. 

Nu e al meu... Hai in joc sa vezi ca e al meu!

Posted

@ -> altul... Cauta la sectiunea videoclipuri  pana acum vreo 4-5 luni si vezi ca a mai fost postat. 

Nu e al meu... Hai in joc sa vezi ca e al meu!

Daca ai sti sa folosesti forumul macar... Daca ai stii sa te uiti te poti uita la cine a postat videoclipul . 

Posted

Daca zici ca tu l-ai facut de ce nu scrie Bugged.ro in colt jos dreapta daca e filmat pe server ar trebiu sa se vada semnatura serverului + cum ai urcat tu un elegy pe cea mai mare cladire din joc?  adik la 0:09 esti pe un helipad in forma de stea ( pe helipadul de pe cea mai mare cladire din LS)

Posted

@ - Cine l-a postat? FordawiN sau Re3d. Eu eram ala

Si daca nu stiai [[ f.T.w ]] = Forthewin = FordawiN.

Mai uita-te si la detalii.. cum ar fii <<Nick pe sa-mp: FordawiN>> si la nume << Let's drift again! [by FordawiN.]...>>

1. L-am facut pe un server propriu.

2. Cand am facut videoclip-ul asta NICI MACAR nu scria <<bugged>> jos.

3. P@

Posted

@ - Cine l-a postat? FordawiN sau Re3d. Eu eram ala

Si daca nu stiai [[ f.T.w ]] = Forthewin = FordawiN.

Mai uita-te si la detalii.. cum ar fii <<Nick pe sa-mp: FordawiN>> si la nume << Let's drift again! [by FordawiN.]...>>

1. L-am facut pe un server propriu.

2. Cand am facut videoclip-ul asta NICI MACAR nu scria <<bugged>> jos.

3. P@

1.Nu mai minti.

2. Stai linistit ca joc de mult pe acest servar si stiu si eu unde apare nickul pe SA:MP.

3. $@L kf.

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp