f.T.w Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Subiectul video-ului: Stiu ca a mai fost postat acest video, dar vreau sa stie si playerii noi ca aveti un drifter pe server.:) Like = More. O scurta prezentare: Doar un filmulet cu drifturi. CamHack + Fraps + Sony Vegas = Magic. Link catre filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=kMLOT5Zlwt0 1
Butterfield2 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 @@f.T.w Astai luata dupa net am mai vazuto era si acum un an.Numi plac cei care fura.Hai in joc sa te vad ce poti.
f.T.w Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 @ recunosc.. ca esti invidios:)) "furata"? Daca imi dai un Elegy iti arat ce pot. Aaa, da, ai mai vazut acum un an. Atunci am postat prima data.
Butterfield2 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Aaaa da hai in joc acum am elegy si dau drifturi perfect hai sa vedem ce poti Iesi afar din casa
f.T.w Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 @ -> altul... Cauta la sectiunea videoclipuri pana acum vreo 4-5 luni si vezi ca a mai fost postat. Nu e al meu... Hai in joc sa vezi ca e al meu!
Sorin Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 @ -> altul... Cauta la sectiunea videoclipuri pana acum vreo 4-5 luni si vezi ca a mai fost postat. Nu e al meu... Hai in joc sa vezi ca e al meu! Daca ai sti sa folosesti forumul macar... Daca ai stii sa te uiti te poti uita la cine a postat videoclipul .
Saint Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Daca zici ca tu l-ai facut de ce nu scrie Bugged.ro in colt jos dreapta daca e filmat pe server ar trebiu sa se vada semnatura serverului + cum ai urcat tu un elegy pe cea mai mare cladire din joc? adik la 0:09 esti pe un helipad in forma de stea ( pe helipadul de pe cea mai mare cladire din LS)
f.T.w Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 @ - Cine l-a postat? FordawiN sau Re3d. Eu eram ala Si daca nu stiai [[ f.T.w ]] = Forthewin = FordawiN. Mai uita-te si la detalii.. cum ar fii <<Nick pe sa-mp: FordawiN>> si la nume << Let's drift again! [by FordawiN.]...>> 1. L-am facut pe un server propriu. 2. Cand am facut videoclip-ul asta NICI MACAR nu scria <<bugged>> jos. 3. P@
Sorin Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 @ - Cine l-a postat? FordawiN sau Re3d. Eu eram ala Si daca nu stiai [[ f.T.w ]] = Forthewin = FordawiN. Mai uita-te si la detalii.. cum ar fii <<Nick pe sa-mp: FordawiN>> si la nume << Let's drift again! [by FordawiN.]...>> 1. L-am facut pe un server propriu. 2. Cand am facut videoclip-ul asta NICI MACAR nu scria <<bugged>> jos. 3. P@ 1.Nu mai minti. 2. Stai linistit ca joc de mult pe acest servar si stiu si eu unde apare nickul pe SA:MP. 3. $@L kf.
f.T.w Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 :-j Lasa-te. Intreaba pe: Geo1997, Mr.Matei, BetterThanYou cine e Re3d.
DarkNightCrazy Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Sigur nu-i facut de tine....alta data incearca sa minti mai frumos pentru ca minciuna a fost mai desteapta ca tine de data aceasta. PS: Sm1ley ce inseamna $@L?
GrozaPaul Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Sunt reusite imi place foarte mult!GG :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :D :P
RemixX Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 @@f.T.w e luata de pe net, si in plus oricine joaca samp de cel putin 2 ani si i plac masinile poate face asta.
RAVY Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Frumos,dar furi videouri! Nu-s de acord cu tine.
Recommended Posts