TrollzorFTW Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 De 2 ore se chinuia saracu sa ma prinda , statea la panda cu sniperu sa ies din jail dupa ce il omorasem de 2 ori :)) Si... wtf cine-oi fi? Cum sa ma omori cu sniperu de la 2 metri distanta ?=)) /] Smokule... ai si tu grija pe cine recruti ;)
Tiger_999 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Oooooo deja is obisnuit cu asemenea fenomene.Mai ales ca is PD acuma vad la dinasta ba cu sniper din 2 metri cu m4 tot asa fara sa fiu in masina vine ma arunca din masina si ma taie cu cutitu.....No comment.
Ionut Alexandru Bilibou Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 E mai rp asta .In realitate un asasin te-ar omori prin orice mijloc. Scopul e ca tu sa fii mort indiferent de metoda.
xBoRn Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 (edited) E mai rp asta .In realitate un asasin te-ar omori prin orice mijloc. Scopul e ca tu sa fii mort indiferent de metoda. Are dreptate. Cât despre acel hitman... Smokule... ai si tu grija pe cine recruti ;) Edited March 27, 2013 by eNdz0r aka xBoRn
SPIKE Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Asa mi s-a intamplat si mie, m-am dus sa dau fill sa benzinarie si vine hitmanelu sare gardu si incepe sa traga ca ciobanu cu m4 in mine.. Felicitari hitman! Si nu e numai asta, mai distrugeti si eventuri.
Alexander.Capone Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Mulţi mă ştiu sub forma altui nume, unde am fost o legendă a hitman-ului, pe diferite servere. În toată cariera mea de sa:mp, n-am văzut o idioţenie mai mare decât aceasta. Cum naiba, un hitman să-şi omoare ţinta, având în vedere că acesta se află la 2 metrii de ţintă, şi ce este mai ruşinos, este faptul că foloseşte sniper-ul(în loc de sdpistol / knife). În rahatul ăsta de joc, ştiu că un hitman trebuie să facă contractul cât mai silent, cu sniper-ul de la distanţă..nu din 2 metrii când ţinta mai stă şi pe loc. Foarte ruşinos. O zi bună în continuare. 1
MRionutz Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 (edited) Oooo, Alexander, ce cauti aici ma? Aveai totul pe b.... cum de ai venit aici?. Foarte rusinos din partea hitman-ului Edited March 27, 2013 by MRionutz
Alexander.Capone Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Oooo, Alexander, ce cauti aici ma? Aveai totul pe b.... cum de ai venit aici?. Foarte rusinos din partea hitman-ului Am decis să fac o schimbare. Mă atrage gm-ul acestui server, consider că "acolo" mi-am terminat treaba.
iSmoke Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ala este cyber, un Hitman in teste, sau a fost Hitman pana acum. S@l0T@re! 1
General. Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ala este cyber, un Hitman in teste, sau a fost Hitman pana acum. S@l0T@re! /spec scrie pe ei xD
KNUTZ Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ismoke spre deosebire de alti lideri mai ia si masuri,cu unii ca astia,il consider un lider competent,nu avea la test ce proba sa-i dea..de asta sunt alea 3 zile de teste,aiurea na. Nu ca in PD,unde e plin de copii incompetenti.. 1
Recommended Posts