Jump to content

Recommended Posts

Posted

De 2 ore se chinuia saracu sa ma prinda , statea la panda cu sniperu sa ies din jail dupa ce il omorasem de 2 ori :))

Si... wtf cine-oi fi? Cum sa ma omori cu sniperu de la 2 metri distanta ?=))

Smokule... ai si tu grija pe cine recruti ;)
Posted

Oooooo deja is obisnuit cu asemenea fenomene.Mai ales ca is PD acuma vad la dinasta ba cu sniper din 2 metri cu m4 tot asa fara sa fiu in masina vine ma arunca din masina si ma taie cu cutitu.....No comment.

Posted (edited)

E mai rp asta .In realitate un asasin te-ar omori prin orice mijloc. Scopul e ca tu sa fii mort indiferent de metoda.

Are dreptate. 

Cât despre acel hitman...

Smokule... ai si tu grija pe cine recruti  ;)
Edited by eNdz0r aka xBoRn
Posted

Asa mi s-a intamplat si mie, m-am dus sa dau fill sa benzinarie si vine hitmanelu sare gardu si incepe sa traga ca ciobanu cu m4 in mine..

Felicitari hitman! Si nu e numai asta, mai distrugeti si eventuri.

Posted

Mulţi mă ştiu sub forma altui nume, unde am fost o legendă a hitman-ului, pe diferite servere. În toată cariera mea de sa:mp, n-am văzut o idioţenie mai mare decât aceasta. Cum naiba, un hitman să-şi omoare ţinta, având în vedere că acesta se află la 2 metrii de ţintă, şi ce este mai ruşinos, este faptul că foloseşte sniper-ul(în loc de sdpistol / knife). În rahatul ăsta de joc, ştiu că un hitman trebuie să facă contractul cât mai silent, cu sniper-ul de la distanţă..nu din 2 metrii când ţinta mai stă şi pe loc. Foarte ruşinos. 

O zi bună în continuare.

• Upvote 1
Posted (edited)

Oooo, Alexander, ce cauti aici ma? Aveai totul pe b.... cum de ai venit aici?. Foarte rusinos din partea hitman-ului

Edited by MRionutz
Posted

Oooo, Alexander, ce cauti aici ma? Aveai totul pe b.... cum de ai venit aici?. Foarte rusinos din partea hitman-ului

Am decis să fac o schimbare. Mă atrage gm-ul acestui server, consider că "acolo" mi-am terminat treaba.

Posted

Ismoke spre deosebire de alti lideri mai ia si masuri,cu unii ca astia,il consider un lider competent,nu avea la test ce proba sa-i dea..de asta sunt alea 3 zile de teste,aiurea na.

Nu ca in PD,unde e plin de copii incompetenti..

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp