Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca strang peste 130 de +1 la postul asta, fac public Damage Informer-ul KMF (cel facut de alesu) PS: M-a costat 100.000.000 $.

Promit ca-l fac public si voi doar va editati kmf_damage & kmf_target in visual studio, va puneti numele vostru, bla bla etc.

g00d luck.

EDIT: O sa fac un topic special pentru asta, revin in cateva minute.

Un link pt visual studio?

Posted

@ Exact, este pe "licenta", adica pe Nickname, dar o sa fac un efort si o sa-l editez pentru fiecare in parte.

Numai dati +1 la postul de sus, o sa fac eu un topic special.

Revin in 1-2 ore, maxim.

wow s00per marfa, vezi c-au trecut 4 ore te asteptam c promisiunea!

Posted (edited)

Daca strang peste 130 de +1 la postul asta, fac public Damage Informer-ul KMF (cel facut de alesu) PS: M-a costat 100.000.000 $.

Promit ca-l fac public si voi doar va editati kmf_damage & kmf_target in visual studio, va puneti numele vostru, bla bla etc.

g00d luck.

EDIT: O sa fac un topic special pentru asta, revin in cateva minute.

Incearca sa-l deschizi in Paint++, eu asa l-am facut, cred ca va merge.

PS: Daca se va face public, se va face de mana mea, nu de mana unui mini-cracker care nu stie cu ce se mananca Visual Studio.

Edited by alesu
Posted

N-am inteles, ceri 130+ si nici macar nu esti sigur ca-l poti face public?

Posted

N-am inteles, ceri 130+ si nici macar nu esti sigur ca-l poti face public?

Il fac public cand vrei tu, spun si programele, tot, dar dupa ce m-a ajutat ieri iar Alesu ;)), mi-am dat seama ca nu-i frumos ce fac...e un baiat de nota 10, si n-are rost.

Hai ciuz.

Posted

Il fac public cand vrei tu, spun si programele, tot, dar dupa ce m-a ajutat ieri iar Alesu ;)), mi-am dat seama ca nu-i frumos ce fac...e un baiat de nota 10, si n-are rost.

Hai ciuz.

Stiu ca poti, mi-am dat seama ieri cand ti-ai sters singur kmf.cleo. Genius.

• 3 weeks later...
Posted

e foarte tare..Bravo..Dar nush dc imi da crash cand intru in samp...TRebe vreun anumit cleo? eu am cleo 4 si Samp 0.3x

Da trebuie cleo 4.1 si SA:MP 0.3x1-2

Posted

Damange informer-ul/player informer este de acum interzis si se sanctioneaza cu ban intre 10 zile si permanent.

Quote din regulamentul serverului: - mod de vazut nick-ul playerilor de la distanta se considera hack si se sanctioneaza cu ban permanent.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp