Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am avut si eu candva aceste sanse, dar am dat dovada de neseriozitate atunci cand am luat /makeleader la Russian Mafia, m-am aruncat aiurea iar luna august e o luna a "inactivitati", pacat! 

Good Job @ .

Ma bucur sa vad ca lucrurile spuse de tine aici, au inceput sa fie puse in practica, si ca in sfarsit toti cei care meritau au ajuns unde meritau, drept urmare comunitatea evolueaza in continuare.

Ai facut tot timpul o treaba excelenta pe server, si faci in continuare.

Sper sa ne revedem saptamana viitoare la un DM pe copi, ca in vremurile bune.

Pace!

Sa nu te puna naibi sa ma ataci! xD

Posted

Multumim pentru tutorial , ai aratat cateva secrete bine ascunse . 

Mi-a dat speranta sa cred ca voi lua helper / lider  ! 

EDIT : @ am si eu o intrebare . Se tine cont daca ai premium sau nu ?  Vreau doar sa subliniez faptul ca nu toti avem o situatie materiala stralucita .

Nu conteaza asa ceva iti dau 2 exemple. Viciu, magicons.

Multumim pentru tutorial , ai aratat cateva secrete bine ascunse . 

Mi-a dat speranta sa cred ca voi lua helper / lider  ! 

EDIT : @ am si eu o intrebare . Se tine cont daca ai premium sau nu ?  Vreau doar sa subliniez faptul ca nu toti avem o situatie materiala stralucita .

Nu conteaza asa ceva iti dau 2 exemple. Viciu, magicons.

Posted

Felicitari pentru munca depusa, se vede ca muncesti mult pentru aceasta functie si o meriti din plin. :)

• 3 weeks later...
Posted

Lucy, ai un +1 de la mine.

Dar se pare ca Tibi si Shad0w prefera playerii mai noi pe server si cu mai putine ore jucate...

Posted
Funcţii, funcţii si iar funcţii.

Probabil cândva fiecare va avea o şansă la ceva. Degeaba incercati sa urmati acel tutorial, fiti voi insine si totul este perfect.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp