capdestrudel Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 (edited) Usor de zis, greu de facut. Oricum felicitari pentru munca depusa. Edited October 9, 2013 by Taylorr.
winsi Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 (edited) Warn up. Edited October 10, 2013 by Lucyfer666
Laurr. Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Am avut si eu candva aceste sanse, dar am dat dovada de neseriozitate atunci cand am luat /makeleader la Russian Mafia, m-am aruncat aiurea iar luna august e o luna a "inactivitati", pacat! Good Job @ . Ma bucur sa vad ca lucrurile spuse de tine aici, au inceput sa fie puse in practica, si ca in sfarsit toti cei care meritau au ajuns unde meritau, drept urmare comunitatea evolueaza in continuare. Ai facut tot timpul o treaba excelenta pe server, si faci in continuare. Sper sa ne revedem saptamana viitoare la un DM pe copi, ca in vremurile bune. Pace! Sa nu te puna naibi sa ma ataci! xD
Uzzystein Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 @ - Felicitari pentru munca depusa in acest topic. Meriti un +1 de la mine :*
Antonio Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Multumim pentru tutorial , ai aratat cateva secrete bine ascunse . Mi-a dat speranta sa cred ca voi lua helper / lider ! EDIT : @ am si eu o intrebare . Se tine cont daca ai premium sau nu ? Vreau doar sa subliniez faptul ca nu toti avem o situatie materiala stralucita . Nu conteaza asa ceva iti dau 2 exemple. Viciu, magicons. Multumim pentru tutorial , ai aratat cateva secrete bine ascunse . Mi-a dat speranta sa cred ca voi lua helper / lider ! EDIT : @ am si eu o intrebare . Se tine cont daca ai premium sau nu ? Vreau doar sa subliniez faptul ca nu toti avem o situatie materiala stralucita . Nu conteaza asa ceva iti dau 2 exemple. Viciu, magicons.
NixoN Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Felicitari pentru munca depusa, se vede ca muncesti mult pentru aceasta functie si o meriti din plin. :)
Kaufe Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Lucy, ai un +1 de la mine. Dar se pare ca Tibi si Shad0w prefera playerii mai noi pe server si cu mai putine ore jucate...
Gigii. Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Bum tutorialul. Ai +1 de la mine. Pentru ca e bun tutorialul de a ajunge in Staff buGGed.
far0 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Funcţii, funcţii si iar funcţii. Probabil cândva fiecare va avea o şansă la ceva. Degeaba incercati sa urmati acel tutorial, fiti voi insine si totul este perfect.
Wacken Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Un tutorial foarte bun pentru cei care vor sa devina helperi/lider/admini. Ai un +1 pentru munca depusa.
Myhay Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Acest tutorial este bun pentru cei înecepători . Ai +1.
Recommended Posts