Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ Să știi că ai mare dreptate cu ”Multi nici macar nu l-ar baga in seama, un player cu averi de miliarde nu ar sta sa i explice / ajute, in 90% din cazuri e asa.” , tocmai asta este prosti unora persoane, că la alții nu se gândesc, dar trebuie să acorzi atenție la fiecare player dacă te întreabă ceva. 

• 2 months later...
Posted

@ Da, din punctul meu de vedere este un sfat foarte bine gandit, si mai ales foarte usor de aplicat pentru a primi o functie importanta pe acest server.

• 1 month later...
Posted

@Lucyfer , Un tutorial foarte util si foarte bine structurat. Eu de ceva vreme, de când am devenit mai „Trecut” prin acest server, am început să cunosc deja aceste „reguli de bază”, si nu doar eu, sunt mai multi, dar încă n-au fost descoperiti.

Ai un +1 de la mine. Eu aceste reguli le respect de când am intrat în „Paramedic” si mi-a făcut plăecere, stiind că îmi pot structura un viitor exorbitant pe viitor.

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Multumesc Lucyfer, mi-ai dat sperante ca pe viitor voi ajunge lider/helper pe acest server minunant.Multumesc inca odata pentru ca ai facut acest topic in care ai dat sperante la toti, nu numai mie.Respect Lucyfer.

• 5 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp