Stehansen Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Salutare bugged,ma puteti ajuta si pe mine cu ceva?Cand intru in crysis 3 imi apare black screen,dar sunetul se aude!Ce e de facut? Quote
benzodiazephine Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Salutare bugged,ma puteti ajuta si pe mine cu ceva?Cand intru in crysis 3 imi apare black screen,dar sunetul se aude!Ce e de facut? Incearca sa reinstalezi jocul daca tot nu iti merge cauta alt #####. Quote
Alex Dany Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 (edited) Salutare bugged,ma puteti ajuta si pe mine cu ceva?Cand intru in crysis 3 imi apare black screen,dar sunetul se aude!Ce e de facut? E din cauza rezolutiei, o poti schimba prin click dreapta pe joc si umblii la setarea de rezolutie sau poti sa dai click dreapta pe desktop si schimba rezolutia. Cauta pe net ce rezolutie suporta jocul, sper ca te-am ajutat. Edited October 9, 2013 by Dany.. Quote
Stehansen Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 E din cauza rezolutiei, o poti schimba prin click dreapta pe joc si umblii la setarea de rezolutie sau poti sa dai click dreapta pe desktop si schimba rezolutia. Cauta pe net ce rezolutie suporta jocul, sper ca te-am ajutat. Te rog sa-mi explici mai detaliat de unde schimb rezolutia. Quote
tare58 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 daca il dai si la minim si nu merge nu iti suporta Quote
Recommended Posts