DeeJays Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Stateam pe minecraft si ma gandeam ce sa mai construiesc, apoi mi-a venit ideea sa fac acest "TAG" pentru comunitatea buGGed.ro 4
Ghelbeaza Cristian Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Stateam pe minecraft si ma gandeam ce sa mai construiesc, apoi mi-a venit ideea sa fac acest "TAG" pentru comunitatea buGGed.ro Bravo, ai +1, cred ca imi descarc si eu MC sa vad cum e.
DeeJays Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 @ Minecraft e un joc de creativitate care iti testeaza imaginatia, avand 3 moduri de joc: Survival- care joci luptandu-te cu monstrii, iti construiesti case, explorezi lumea, si prin care daca mori nu pierzi nimic, te da de unde te-a dat si la inceput, acela fiind "SPAWN" , te sfatuiesc sa-ti face casa aproape de el, pentru ca daca vei murii te va da acolo si daca ai casa departa iti va fi greu sa o gasesti HardCore- este la fel ca si survival, numai ca la acest mod, daca esti omorat, nu va ramane salvat tot ce ai construit si ultimul mod este Creative: Care ai toate "Itemele" infinte, poti zbura, ai viata infinita si poti construii ce vrei tu
Nemesis_TM Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Stateam pe minecraft si ma gandeam ce sa mai construiesc, apoi mi-a venit ideea sa fac acest "TAG" pentru comunitatea buGGed.ro Dece joci cu xRay ?
DeeJays Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 (edited) @ X-ray il am doar pentru a da "refresh", apasand de 2 ori pe x, imi dispar si imi apar cuburile de pe jos si astfel mi se da un "refresh" si scap de lag Edited October 7, 2013 by DeeJays
Senz Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Frumos prietenas. Sper sa facem ceva impreuna ..ceva mai gigantic si mai interesant
Mihail.Sadoveanu Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Frumos prietenas. Sper sa facem ceva impreuna ..ceva mai gigantic si mai interesant Cistete ca sa ajungi ca mine . Daca nu citesti o sa ajungi ca cel care a facut topicul , la anii lui sa joace Minecraft , cand jucam eu cu Creanga .. voi nu erati nici ganditi.
Petre Stefan Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 @ X-ray il am doar pentru a da "refresh", apasand de 2 ori pe x, imi dispar si imi apar cuburile de pe jos si astfel mi se da un "refresh" si scap de lag Ai minecraft cumparat ??
Weekend Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ai minecraft cumparat ?? am eu cumparat. Bravo pentru munca depusa ;)
Petre Stefan Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 am eu cumparat. Bravo pentru munca depusa ;) Ce moduri ai?
Senz Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Cistete ca sa ajungi ca mine . Daca nu citesti o sa ajungi ca cel care a facut topicul , la anii lui sa joace Minecraft , cand jucam eu cu Creanga .. voi nu erati nici ganditi. Am citit Baltagul mai Sadoveanule, ai fost foarte inspirat cand ai scris-o , o carte minunata. Ce viteza ai la Wirelles in cavou?
Weekend Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 (edited) Ce moduri ai? nu ma mai joc caut sa vand si eu contu :)) Edited October 7, 2013 by MasterSo0t.
Mihail.Sadoveanu Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Cistete ca sa ajungi ca mine . Daca nu citesti o sa ajungi ca cel care a facut topicul , la anii lui sa joace Minecraft , cand jucam eu cu Creanga .. voi nu erati nici ganditi. Am citit Baltagul mai Sadoveanule, ai fost foarte inspirat cand ai scris-o , o carte minunata. Ce viteza ai la Wirelles in cavou? Destul de buna , noroc cu noul meu telefon : Cadou de la o prietena , veche..
Petre Stefan Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 nu ma mai joc caut sa vand si eu contu :)) Adica ?! Eu te-am intrebat daca ai moduri, nu daca vinzi contul :D
Weekend Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Adica ?! Eu te-am intrebat daca ai moduri, nu daca vinzi contul :D daca nu ma mai joc crezi ca am moduri ?:))
Petre Stefan Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 daca nu ma mai joc crezi ca am moduri ? :)) ....dar ai avut vrodata moduri??
Weekend Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ce moduri ? ;-? multe.. nu le mai stiu pe toate :(
Recommended Posts