Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cistete 2481405932234311700_700.jpg ca sa ajungi ca mine . Daca nu citesti o sa ajungi ca cel care a facut topicul , la anii lui sa joace Minecraft , cand jucam eu cu Creanga .. voi nu erati nici ganditi.

Cat vrei pe carte ?

Edited by Wallabee.
Posted

Cistete 2481405932234311700_700.jpg ca sa ajungi ca mine . Daca nu citesti o sa ajungi ca cel care a facut topicul , la anii lui sa joace Minecraft , cand jucam eu cu Creanga .. voi nu erati nici ganditi.

Cat vrei pe carte ?

Vad ca tu nu intelegi rostul acestor jocuri. Eu joc din plictiseala Minecraft. Si pentru stiinta ta, minecraft este un joc de creativitate, pe care-l joaca si cei de 20-30 de ani. Deci te rog, numai venii cu replici deastea ca te injosesti singur. 

Sunt sigur ca ai dat reply doar pentru +1 si pentru a spune ca ai citit o carte. Felicitari, insa mai ai mult de citit daca vrei sa te faci respectat prin ceea ce spui, invata sa te exprimi coerent si frumos. Nu sa spui ca ai citit o carte si sa fii mandru de asta. Si eu am citit carti la viata mea, dar nu vin sa spun ca tine ca am citit respectiva carte si sa-i jignesc pe altii sau sa-i critic.

Deci data viitoare cand vii cu un reply, te rog sa te gandesti de 10 ori inainte sa postezi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp