xBoRn Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 (edited) Cistete ca sa ajungi ca mine . Daca nu citesti o sa ajungi ca cel care a facut topicul , la anii lui sa joace Minecraft , cand jucam eu cu Creanga .. voi nu erati nici ganditi. Cat vrei pe carte ? Edited October 8, 2013 by Wallabee.
DeeJays Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Cistete ca sa ajungi ca mine . Daca nu citesti o sa ajungi ca cel care a facut topicul , la anii lui sa joace Minecraft , cand jucam eu cu Creanga .. voi nu erati nici ganditi. Cat vrei pe carte ? Vad ca tu nu intelegi rostul acestor jocuri. Eu joc din plictiseala Minecraft. Si pentru stiinta ta, minecraft este un joc de creativitate, pe care-l joaca si cei de 20-30 de ani. Deci te rog, numai venii cu replici deastea ca te injosesti singur. Sunt sigur ca ai dat reply doar pentru +1 si pentru a spune ca ai citit o carte. Felicitari, insa mai ai mult de citit daca vrei sa te faci respectat prin ceea ce spui, invata sa te exprimi coerent si frumos. Nu sa spui ca ai citit o carte si sa fii mandru de asta. Si eu am citit carti la viata mea, dar nu vin sa spun ca tine ca am citit respectiva carte si sa-i jignesc pe altii sau sa-i critic. Deci data viitoare cand vii cu un reply, te rog sa te gandesti de 10 ori inainte sa postezi
Recommended Posts