Raiden. Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Credeti ca cineva o mai poate opri pe Steaua in acest sezon in cursa dupa titlul 25?
ChrystianSandu Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 @@Dany. Steau = echipa caraghioasa [fara suparare]
Raiden. Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 @@ChrystianSandu Si cine ti se pare echipa mai mare in Romania?
GyX Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 @@Dany. Steau = echipa caraghioasa [fara suparare] On: Probabil va lua campionatul. Nu cred ca e caraghioasa ca echipa, poate doar unii jucatori sunt asa. Oricum, degeaba ia campionatul, daca in Europa se face de ras. Off: Super tare semnatura. :)
ChrystianSandu Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 @@GyX @@Dany. Marea vedeta Torrje! UN CARAGHIOS! Ronaldo e mai important ca si el, dar, Torrje nu se oboseste pe teren. Parca nu are viata. Cea mai mare? Nu prea am ce alege din Romania, toate sunt caraghioase. Poate CFR Cluj, macar mai misca. :D
Raiden. Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 @@ChrystianSandu Da misca pe lucu' 10-11!
ChrystianSandu Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 @@Dany. Pui pariu, ca steau nu ia campionatu, 4-0 cu cine? Indiciu, echipa germana, care a batut Steaua... sunt J A L N I C I!
Raiden. Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 (edited) Cu echipa germana a luat 3 nu 4 ;-j. @@ChrystianSandu Edited October 7, 2013 by DaNy.
Mihail.Sadoveanu Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 @@Dany. Steau = echipa caraghioasa [fara suparare] Steaua nu are adversar .
ChrystianSandu Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Tot una, mai bine nu se prezentau la meci! =))
CASIO Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Steaua cu 3 jucatori in + nu a avut un sut pe poarta cu Vaslui. Nu va e rusine sa tineti cu aceasta echipa? Mie unul mi-e rusine ca sunt roman si detest total tara asta. In Romania NU exista fotbal de calitate si slabe sanse sa vedem asta in urmatorii 20 de ani!
Mihail.Sadoveanu Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Steaua cu 3 jucatori in + nu a avut un sut pe poarta cu Vaslui. Nu va e rusine sa tineti cu aceasta echipa? Mie unul mi-e rusine ca sunt roman si detest total tara asta. In Romania NU exista fotbal de calitate si slabe sanse sa vedem asta in urmatorii 20 de ani!
Weekend Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 O poate opri oricine nu e invincibila ;) putin noroc sa aiba celalalte echipe
THE_STK Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Da ce... celelalte echipe nu fac antrenamente? Nu se pregătesc? Joacă cu Steaua și își spun dinainte că: „Bă Gigele, merem' să jucăm pe National Arena... da mergem în excursie.. ca ne'o dă maxim Steoaia”.. Eu zic că orice echipă din Liga I poate să bată pe Steaua.
GyX Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Steaua cu 3 jucatori in + nu a avut un sut pe poarta cu Vaslui. Nu va e rusine sa tineti cu aceasta echipa? Mie unul mi-e rusine ca sunt roman si detest total tara asta. In Romania NU exista fotbal de calitate si slabe sanse sa vedem asta in urmatorii 20 de ani! Romania este o tara frumoasa, frate. :D Da ce... celelalte echipe nu fac antrenamente? Nu se pregătesc? Joacă cu Steaua și își spun dinainte că: „Bă Gigele, merem' să jucăm pe National Arena... da mergem în excursie.. ca ne'o dă maxim Steoaia”.. Eu zic că orice echipă din Liga I poate să bată pe Steaua. Te completez: Si unele echipe din Liga a II-a o pot invinge.
PItyCU Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Steaua fara arbitrii este 0.. Dovada campionatele trecute..
BorseCC Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Doar Astra mai poate pune pericol pentru locul 1 in acest sezon
Raiden. Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 La televizor nu a dat nimeni vina pe arbitrii la meciurile Stelei.
WonkerDrg Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Dupa cum se vede da are adversari Chelsea Shalke si va fi si Basel =)) In campionat cu cine sa joaca sa ridice nivelul? Cu Chiajna? Cu Viitorul? ...
CASIO Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 (edited) Daa fratioare, pute de frumusete, te izbeste mirosul de cum deschizi geamul. :rolleyes: Edited October 8, 2013 by CASIO
Recommended Posts