petru98 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 fratilor cand va aud....mi se face scarba... sunteti ofticati ca nu au ajuns aici dinamo - rapid - crf, etc..... CINE CREDE CA STEAUA CASTIGA TITLUL CU 25 SA POSTEZE \m/
KruZZel Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 In Romania nu are adversar. In Champions League are multi...
AIMYaphets. Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 (edited) Nustiu parca ati luat bataie de la Chelsea hmm cu 0-4 pacat ca nu ati luat 5! Edited October 17, 2013 by AIMYaphets.
Bodie Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 uite ca s-a incurcat cu nu stiu cum brasov aia :-j corona..
Sonnk Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 de 2 ani nu prea are adversar in romania , si cam toti vorbesc Cine-i Steaua? , Steaua este ce-a mai titrata si cea mai iubita echipa din romania , Steaua a tinut steagul sus Romaniei in fiecare an in cupele europene , in schimb Dinamo & Rapid ambele au contribuit negativ pentru romania, Dinamo si Rapid nu au adus nici-un punc pentru coeficientul tarii , Si cand mai intreaba prostii cine-i Steaua aratati-le asta -> http://i.imgur.com/dLMFr7r.jpg In schimb daca altii intreaba daca dinamo a fost in europa aratati-le si asta -> http://i.imgur.com/UNv6YW1.jpg  ROUTE 25
Hidro. Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Credeti ca cineva o mai poate opri pe Steaua in acest sezon in cursa dupa titlul 25? N-o sa aiba adversar.
Sk1TTLe Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Tot atata tam tam cu 0-7 in UCL. Bai astia rapidisti voi ce ati realizat ma ? Mda...stau si ma gandesc ca ati realizat ceva bravo !! Ati ajuns in liga a 2-a.Felicitari. Dinamo ? Cine-s astia ? Caini si alceva nu steaua va da 10 ba 10 . Steaua se poate mandri cu foarte multe cupe , campionate castigate+participarea in UCL. Ati sa vedeti ca steaua va lasa o impresie buna , vom bate pe basel pentru ca Reghecampf isi doreste foarte mult , si cand isi doreste realizeaza de multe ori. Steaua este in campionat pe locu 1 ? Este. Dinamo este pe 1 ? Nu este. Rapid este in liga 1 ? Nu este. Asa ca nu aveti ce sa ziceti cu 0-7 in UCL.Voi astia cu Rapid si Dinamo ati ajuns vreodata un UCL ? Ba lasati-va de fotbal , inainte sa ziceti ceva ganditi. Salut 2
Special16 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 @@ChrystianSandu CFR Cluj misca? De ce nu te uiti mai bine la Steaua? Dupa parerea mea in momentul de fata Steaua este cu mult peste celelalte echipe din Romania. @ De acord cu tine !
DanielM0 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 in campionat nare adversari dar in champions league nu trece de grupe
Kunter.Capone Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Petrolu, nu cred că altă echipa o ma-i poate opri pe Steaua.
Recommended Posts