ianQ Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Hoho generale, frumosi ani, pai nebunii am facut multe, voi zice cateva din ele. Am spart tabla, am scuipat o profesoara in cap de la etaj, de craciun faceam toti din clasa bradul, iar eu am luat instalatia am inversat firele si a facut scurt si a bubuit priza, multe certuri cu profesorii, am sarit pe geam de multe ori, am baga un ''rahat'' de caine in clasa la unii de nu mai puteau aia sa stea, si mai sunt multe dar nu mai mi le aduc aminte.:)). Quote
BadeaIonut Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Am dat cu iaurt pe masini, un profesor a distrus banca, am spart 2 geamuri, bancile au fost aruncate in toata clasa dupa ore :)). Mai multe cacaturi am facut =))))))))))) Quote
SoMuchGREEN Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Ohohoho cate si mai cate. Am spart tabla, am rupt 2-3 banci, jucam tenis si fotbal in clasa, am rupt saluzelele, la sfarsit de an eu si inca 4 handrilai am facut turnulete de scaune-n clasa si le-am darmat si tot atunci un coleg s-a pisat pe bancile si pe parchetul din clasa. Quote
Lundy Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 (edited) Am jucat fotbal cu sticla deoarece nu aveam minge. Edited October 28, 2014 by nevada Quote
Pallz0r Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Radeam de cat de prosti eram si cate prostii faceam:))0 Quote
Bless Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Am baga un lapte sub banca si o colega grasa a sarit pe banca si a explodat si a stropit restu fetelor cu lapte =)))))))))))))) Quote
DinuDragos Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 In generala? :))) Dar cate n-am făcut :))) ne băteam cu lapte in clasa, aruncam unu după altul cu scaune, am huiduit-o pe aia de fizica, i-am pus o șopârlă in par lu' aia de desen ( Da, ați citit bine. O șopârlă. Ruffalo a fost și el martor. :))) ) am sarit pe geam, ce am mai făcut? :-? Aaa, da, am luat jumate de clasa eliminare 3 zile inca nu am înțeles motivul :)) când ne dădea pe vreunu afara de la ora dădeam noroc cu toți din clasa, iarna ne băteam cu zăpadă in clasa, ca noi suntem șmecheri, de ce sa ne batem afară? :)) I-am pus lui unu petarde in penar si ghiozdan, unul a venit fumat la scoala (fumat in sensul dr spart) eu am venit beat la romana si mai sunt multe pățanii de care nu îmi aduc aminte pe moment Quote
Hooden Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Am impins o profesoara din greseala pe scari si si-a rupt mana :( Quote
AZYZZ Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Un coleg a turnat apă pe scaunul unei profesoare, ea a simțit după 5-6 minute doar, şi a început să urle că e ud scaunul. Noi i-am spus că aşa a fost de dimineață, şi am scăpat. Quote
deluxadv Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 i-am dat lu profu de sport o minge în m### Quote
PuNKer_ Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Geamuri sparte, manevre de wrestling pe colegi, banci rupte pe din doua, si lista e lunga. :)) Quote
Bykent Gaming Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Dar cate n-am facut :)) Ne bateam cu zapada in clasa, pe afara, aruncam cu pixuri in profesori in ore :)), ne bucuram la un 5 la mate, daca era 4 faceam scandal si punea 5 :)) Multe belele am facut, stie fratele HaDaDi. Quote
Raul_Cross Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Caterinca din timpul orei de franceza + unele jocuri din pauze.. in rest, nimic. Quote
Greceanu Eduard Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 când mă puneam în bancă începeam să plâng Quote
Prince Royce Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Spalam cu sapun tabla si profii nu puteau scrie pe ea. Quote
B0g Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Am chiulit si eu la ora de mate cand profu' nu o venit deloc la ora :)) Quote
Allerion14 Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 ma intorc aici peste cativa ani, sper ca am ce explica, faine experiente. Quote
WaryoN Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Arucatu cu lapte si corn în pauze { si acum o facem } Quote
Recommended Posts