Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hoho generale, frumosi ani, pai nebunii am facut multe, voi zice cateva din ele. Am spart tabla, am scuipat o profesoara in cap de la etaj, de craciun faceam toti din clasa bradul, iar eu am luat instalatia am inversat firele si a facut scurt si a bubuit priza, multe certuri cu profesorii, am sarit pe geam de multe ori, am baga un ''rahat'' de caine in clasa la unii de nu mai puteau aia sa stea, si mai sunt multe dar nu mai mi le aduc aminte.:)).

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Am dat cu iaurt pe masini, un profesor a distrus banca, am spart 2 geamuri, bancile au fost aruncate in toata clasa dupa ore :)). Mai multe cacaturi am facut =)))))))))))

• 2 weeks later...
Posted

Ohohoho cate si mai cate. Am spart tabla, am rupt 2-3 banci, jucam tenis si fotbal in clasa, am rupt saluzelele, la sfarsit de an eu si inca 4 handrilai am facut turnulete de scaune-n clasa si le-am darmat si tot atunci un coleg s-a pisat pe bancile si pe parchetul din clasa.

• 2 weeks later...
Posted

Am baga un lapte sub banca si o colega grasa a sarit pe banca si a explodat si a stropit restu fetelor cu lapte =))))))))))))))

Posted

In generala? :))) Dar cate n-am făcut :))) ne băteam cu lapte in clasa, aruncam unu după altul cu scaune, am huiduit-o pe aia de fizica, i-am pus o șopârlă in par lu' aia de desen ( Da, ați citit bine. O șopârlă. Ruffalo a fost și el martor. :))) ) am sarit pe geam, ce am mai făcut? :-? Aaa, da, am luat jumate de clasa eliminare 3 zile inca nu am înțeles motivul :)) când ne dădea pe vreunu afara de la ora dădeam noroc cu toți din clasa, iarna ne băteam cu zăpadă in clasa, ca noi suntem șmecheri, de ce sa ne batem afară? :)) I-am pus lui unu petarde in penar si ghiozdan, unul a venit fumat la scoala (fumat in sensul dr spart) eu am venit beat la romana si mai sunt multe pățanii de care nu îmi aduc aminte pe moment

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Un coleg a turnat apă pe scaunul unei profesoare, ea a simțit după 5-6 minute doar, şi a început să urle că e ud scaunul. Noi i-am spus că aşa a fost de dimineață, şi am scăpat.

• 7 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dar cate n-am facut :)) Ne bateam cu zapada in clasa, pe afara, aruncam cu pixuri in profesori in ore :)), ne bucuram la un 5 la mate, daca era 4 faceam scandal si punea 5 :)) Multe belele am facut, stie fratele HaDaDi.

• 7 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...