Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ imi place tare mult iti apreciez lucrarea pe care ai facuto pentru a intalege acest joc ai putea face si alte partii ai lvl 5 poti aplica ce treb sa facii etc mie unu imi place pentru asata respect Juppyx esti determinat sa ajuti jucatorii cei noi venitii pe srv

Posted (edited)

@@M3GaTrOn Am si drepturi de autor:)), glumesc. Eu l-am facut... stiu sunt cam nebun sa stau sa scriu atat, dar cred ca merita.

Multumesc pentru pareri.

Edited by JuppyX
Posted

Va multumesc frumos pentru pareri.

Cred ca asta este cea mai mare satisfacere, pe langa faptul ca stii ca alti jucatori au fost ajutati de tine prin tutorialele facute.

Posted

@JuppyX Felicitari ai facut un tutorial foarte bun si ajutator dar ar fi fost mai frumos sa pui si niste poze cu /call /sms etc la /reply nu am pretentii deoarece nu toti putem avea premium. Oricum frumos si bravo pentru munca depusa ai  +1 de la mine.

Posted

Am sa fac si asta in viitor, sincer mam gandit si la asta, dar momentan providerul meu, de o "foarte buna calitate" are limitare de viteza si am viteza upload 0, deci nu pot uploada nimic momentan.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp